Optimistic,coś mało wylewny jesteś w swoich kocich relacjach

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Optimistic pisze:Z "przyjemnych" spraw - okazało się, że moja poduszka, a co za tym idzie, głowa też, leżą w miejscu, w którym jest idealny skrót w czasie gonitw dookoła kanapyNa razie tylko Raja skrót ten odkryła. I, na szczęście, ma póki co tyle oleju w głowie, że nad moją głową przeskakuje - wolę nie myśleć, o dniu, w którym zapomni przeskoczyć i sobie spokojnie przebiegnie po mojej twarzy....
![]()
Optimistic pisze:
Powiedzcie, czy chowanie na noc myszek i innych gadżetów jest z mojej strony oznaką braku czułości dla kotów??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Optimistic pisze:Z "przyjemnych" spraw - okazało się, że moja poduszka, a co za tym idzie, głowa też, leżą w miejscu, w którym jest idealny skrót w czasie gonitw dookoła kanapyNa razie tylko Raja skrót ten odkryła. I, na szczęście, ma na tyle oleju w głowie, że nad moją głową przeskakuje - wolę nie myśleć, o dniu, w którym zapomni przeskoczyć i sobie spokojnie przebiegnie po mojej twarzy....
![]()
Teraz sobie śpi spokojnie na foteluDo niedawna - na "moim" fotelu
![]()
Optimistic pisze:Coś na odkłaczanie zastosować?? Co polecacie?? Karmę (czy nie będzie szkodziła na wątrobę Rajki??) czy pastę??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 593 gości