Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinus pisze:Nie wiem, czy mam szczescie do ludzi. Z moich obserwacji wynika, ze do facetow mam bardzo srednie. No ale to kwestia psychiki, oni sie mnie boja, a ja nie zamierzam sie zmieniac w jakiegos pustego podlotka, co to zamruga rzesami i z zachwytem bedzie wysluchiwal wszystkich ich glupot. Niestety taki jest moj wybor. Na szczescie nie samymi facetami swiat jest wybrukowany
ewek pisze:Mieszkam w Warszawie, ale nie jestem stąd, i mam problem ze znalezieniem lokum. Ostatnio jak pan usłyszał, że mam kota to stwierdził, że nie może mi wynająć mieszkania, bo on chce kogoś... hehe... "normalnego".
ewek pisze:Mieszkam w Warszawie, ale nie jestem stąd, i mam problem ze znalezieniem lokum. Ostatnio jak pan usłyszał, że mam kota to stwierdził, że nie może mi wynająć mieszkania, bo on chce kogoś... hehe... "normalnego".
a pozatym fajnie było by jak by ktos znał czarną kocicę ponad pół roku do pokochania, albo znał kogoś kto zna takową - zasadniczo to kolor nie jest ważny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Google [Bot], Kasiasemba i 47 gości