Sosnowiec-HILTON DT dla KOTEK Z MAŁYMI NA CITO POTRZEBNE!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 15, 2008 17:07

hop, w górę :!: :!: :!: :!:

33aneta

Od: Pt gru 07, 2007 19:33

Post » Pt lut 15, 2008 22:46

Lidka pisze:
prrrszalona pisze:
terenia1 pisze:w Urzędzie Miejskim o niczym takim nie wiedzą - nie mówiąc o tym,że mnie przełączali chyba 10 razy z pomiędzy różnymi Wydziałami, a na końcu Pani mi powiedziała, że mam do nich wystosować pismo i na tym skończyła rozmowę :twisted:

jeszcze jedno.. Namawiam was do rozwieszenia ogłoszeń w pobliskich sklepikach, w sprawie pomocnych rak do opieki nad rezydentami Hiltona.. ja dzięki takiej metodzie odnalazłam mojego kota, sąsiedzi czytając moje ogłoszenie uczulili sie i co chwile dawali mi cynk o czarnuszkach z podwórka.

a tak w ogóle to powodzenia:) :catmilk:

No dokładnie, Lidzia czyta chyba w naszych myślach tego się boimy, bo nie wiem jak by się to skończyło kiedy ludzie zaczęliby nam podrzucać kociaki, a taka możliwość zawsze istnieje :( A w związku z tym, iż nasz Hilton mieści się w bloku mieszkalnym nie chcemy jakiejś "wędrówki ludów", aby lokatorzy zbytnio nie mieli się do czego przyczepić ot takie dylematy, których nie powinno być. :(

Ten kij ma dwa knce.
Co potem zrobic z kotami zostawionymi pod drzwiami CHH?
Zaopiekujesz się?

To jest akurat bardzo delikatny temat i nie mozna moim zdaniem liczyc na dobry efekt pospolitego ruszenia.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt lut 15, 2008 22:47

Lidka pisze:
prrrszalona pisze:
terenia1 pisze:w Urzędzie Miejskim o niczym takim nie wiedzą - nie mówiąc o tym,że mnie przełączali chyba 10 razy z pomiędzy różnymi Wydziałami, a na końcu Pani mi powiedziała, że mam do nich wystosować pismo i na tym skończyła rozmowę :twisted:

jeszcze jedno.. Namawiam was do rozwieszenia ogłoszeń w pobliskich sklepikach, w sprawie pomocnych rak do opieki nad rezydentami Hiltona.. ja dzięki takiej metodzie odnalazłam mojego kota, sąsiedzi czytając moje ogłoszenie uczulili sie i co chwile dawali mi cynk o czarnuszkach z podwórka.

a tak w ogóle to powodzenia:) :catmilk:

Ten kij ma dwa knce.
Co potem zrobic z kotami zostawionymi pod drzwiami CHH?
Zaopiekujesz się?

To jest akurat bardzo delikatny temat i nie mozna moim zdaniem liczyc na dobry efekt pospolitego ruszenia.

No dokładnie, Lidzia czyta chyba w naszych myślach tego się boimy, bo nie wiem jak by się to skończyło kiedy ludzie zaczęliby nam podrzucać kociaki, a taka możliwość zawsze istnieje :( A w związku z tym, iż nasz Hilton mieści się w bloku mieszkalnym nie chcemy jakiejś "wędrówki ludów", aby lokatorzy zbytnio nie mieli się do czego przyczepić ot takie dylematy, których nie powinno być. :(

terenia1

Post » Sob lut 16, 2008 23:46

A oto nasz nowy rezydent z Hiltona Filemon super miziasty kocurek :lol:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

I na koniec Filemonek na słynnych krakowskich kołderkach - jest chyba zadowolony?
Obrazek
To nasz nowy rezydent i co ktoś nam pomoże :?: :?:
Ostatnio edytowano Nie lut 17, 2008 16:17 przez terenia1, łącznie edytowano 1 raz

terenia1

Post » Nie lut 17, 2008 10:22

Dziewczyny ciagle czekaja na zgloszenia chetnych do pomocy.
Praca lekka i przyjemna w milym towarzystwie :)

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Nie lut 17, 2008 12:30

Bradzo potrzebuję kogoś do pomocy! Obecnie zajmuję się całym stadkiem praktycznie sama, w połączneiu z pracą powoduje to, że nie ma mnie od rana do nocy. Doba zdecydowanie ma za mało godzin :roll: Do tego jakieś choróbsko mnie chwyciło :?

Tak więc ponawiam prośbę!

Potrzebne osoby, które zgodziły by się przyjść chociaż raz - dwa razy w tygodniu, rano lub popołudniu dosłownie chociaż na półgodzinki! Sprzątnięcie kuwetek, nasypanie karmy i wymiana wody w miseczkach naprawdę nie zajmuje więcej czasu! Bardzo potrzebny też ktoś, kto pomógłby mi w chodzeniu ze stadem do weta. Wet jest blisko, ale mając tylko dwie ręce mogę brać tylko po dwa koty, co powoduje, że biegam po trzy razy w tą i z powrotem co jest bardzo czasochłonne i męczące. No i potrzebny ktoś, kto trochę pomizia te kociaki, one tego bardzo potrzebują wszystkie są strasznymi przytulakami, a to co ja im mogę zaoferować, to zdecydowanie za mało!
Hotelik dla zwierząt "Raszka" zaprasza! 664 768 580, emisia.p@wp.pl https://facebook.com/HotelRaszka

Emiś

Od: Wto lip 10, 2007 21:02

Post » Nie lut 17, 2008 13:19

Kurcze, widzę że wy naprawdę macie problemy...
Szkoda, że Sosnowiec tak daleko, bo bym na pewno całe dnie tam siedziała i wymęczała te wasze kociaki.
Jedynie mogę was mocno wirtualnie przytulić.

Martusia;*

Od: Wto gru 25, 2007 22:02

Post » Nie lut 17, 2008 13:38

żałuje ze mnie tam nie ma.. :cry:
cały czas kombinuje w głowie czy w waszej okolicy nie znalazły by sie ręce chętne do pomocy.. i jak sprawić by sie znalazły. :?:

prrrszalona

Od: Czw sty 04, 2007 23:41

Post » Nie lut 17, 2008 13:44

Probuje cos zalatwic ale to musi byc ktos odpowiedzialny, rzetelny i dyskretny.
A czy poranne wejscie jest absolutnie potrzebne?

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Nie lut 17, 2008 15:21

Lidka pisze:Probuje cos zalatwic ale to musi byc ktos odpowiedzialny, rzetelny i dyskretny.
A czy poranne wejscie jest absolutnie potrzebne?

Jest niezbędnie potrzebne, kociaste dostają jeść rano i wieczorem, do tego zaglądam do nich jeszcze popołudniu. Ale mi wystarczy, że ktoś tam chociaż z dwa razy w tygodniu zajrzy, obojętnie czy rano, czy popołudniu. Gdyby mi chociaż kilka wizyt w tygodniu odpadło, to by było dla mnie duże ułatwienie.
Hotelik dla zwierząt "Raszka" zaprasza! 664 768 580, emisia.p@wp.pl https://facebook.com/HotelRaszka

Emiś

Od: Wto lip 10, 2007 21:02

Post » Nie lut 17, 2008 20:52

A to kociaki jeszcze w schronisku w tym przepiękna puchatka z przedłużonym włosem
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Kociaków w tej chwili w schonisku jest sześć, cztery czarnuszki i dwie pręgowane - cztery dziewczynki i dwóch chłopaków, a Puchatka istne cudo. :D
A te kociaczki jeszcze w schronisku czekają na miejsce do naszego Hiltona, więc pomoc w Hiltonie bardzo nam jest potrzebna, kociaczki szybciej będą dochodziły do zdrowia i szybciej im znajdziemy domki bu już czekają następne.

terenia1

Post » Nie lut 17, 2008 23:07

Banerek 8)

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/lp6k][img]http://img179.imageshack.us/img179/5581/schroniskojg5.gif[/img][/url]

Kasia_1991

Uwaga

Od: Nie mar 18, 2007 12:58

Post » Śro lut 20, 2008 21:00

Dziewczyny tak bardzo zajete, ze czasu na neta nie maja i watki mocno spadaja....raczki do pomocy zgloscie sie :)

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Śro lut 20, 2008 22:15

Ja dopiero teraz weszlam na miau od kilku tygodni, i wlasnie przeczytalam watek. Jesli potrzebujecie pomocy to ja sie zglaszam. Mam 23.5 roku - chociaz do teho pol sie nie przyznaje ;D. Mysle ze jestem odpowiedzialna - nie, ja jestem odpowiedzialna wiem o tym!

Zglaszam kandydature na pomocnika - sama mam kociaka (od was nawet) wiec wiem jak sie nimi zajmowac itd ....
:1luvu: :balony: Obrazek :balony: :1luvu:

D.J Maxima

Od: Sob paź 20, 2007 16:49

Post » Śro lut 20, 2008 22:15

Ja dopiero teraz weszlam na miau od kilku tygodni, i wlasnie przeczytalam watek. Jesli potrzebujecie pomocy to ja sie zglaszam. Mam 23.5 roku - chociaz do tego pol sie nie przyznaje ;D. Mysle ze jestem odpowiedzialna - nie, ja jestem odpowiedzialna wiem o tym!

Zglaszam kandydature na pomocnika - sama mam kociaka (od was nawet) wiec wiem jak sie nimi zajmowac itd ....
:1luvu: :balony: Obrazek :balony: :1luvu:

D.J Maxima

Od: Sob paź 20, 2007 16:49

[poprzednia][następna]