Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lidka pisze:prrrszalona pisze:terenia1 pisze:w Urzędzie Miejskim o niczym takim nie wiedzą - nie mówiąc o tym,że mnie przełączali chyba 10 razy z pomiędzy różnymi Wydziałami, a na końcu Pani mi powiedziała, że mam do nich wystosować pismo i na tym skończyła rozmowę
jeszcze jedno.. Namawiam was do rozwieszenia ogłoszeń w pobliskich sklepikach, w sprawie pomocnych rak do opieki nad rezydentami Hiltona.. ja dzięki takiej metodzie odnalazłam mojego kota, sąsiedzi czytając moje ogłoszenie uczulili sie i co chwile dawali mi cynk o czarnuszkach z podwórka.
a tak w ogóle to powodzenia:)
No dokładnie, Lidzia czyta chyba w naszych myślach tego się boimy, bo nie wiem jak by się to skończyło kiedy ludzie zaczęliby nam podrzucać kociaki, a taka możliwość zawsze istniejeA w związku z tym, iż nasz Hilton mieści się w bloku mieszkalnym nie chcemy jakiejś "wędrówki ludów", aby lokatorzy zbytnio nie mieli się do czego przyczepić ot takie dylematy, których nie powinno być.
![]()
Ten kij ma dwa knce.
Co potem zrobic z kotami zostawionymi pod drzwiami CHH?
Zaopiekujesz się?
To jest akurat bardzo delikatny temat i nie mozna moim zdaniem liczyc na dobry efekt pospolitego ruszenia.
Lidka pisze:prrrszalona pisze:terenia1 pisze:w Urzędzie Miejskim o niczym takim nie wiedzą - nie mówiąc o tym,że mnie przełączali chyba 10 razy z pomiędzy różnymi Wydziałami, a na końcu Pani mi powiedziała, że mam do nich wystosować pismo i na tym skończyła rozmowę
jeszcze jedno.. Namawiam was do rozwieszenia ogłoszeń w pobliskich sklepikach, w sprawie pomocnych rak do opieki nad rezydentami Hiltona.. ja dzięki takiej metodzie odnalazłam mojego kota, sąsiedzi czytając moje ogłoszenie uczulili sie i co chwile dawali mi cynk o czarnuszkach z podwórka.
a tak w ogóle to powodzenia:)
Ten kij ma dwa knce.
Co potem zrobic z kotami zostawionymi pod drzwiami CHH?
Zaopiekujesz się?
To jest akurat bardzo delikatny temat i nie mozna moim zdaniem liczyc na dobry efekt pospolitego ruszenia.
Lidka pisze:Probuje cos zalatwic ale to musi byc ktos odpowiedzialny, rzetelny i dyskretny.
A czy poranne wejscie jest absolutnie potrzebne?
[url=http://tiny.pl/lp6k][img]http://img179.imageshack.us/img179/5581/schroniskojg5.gif[/img][/url]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 72 gości