Wzięła już tyle zwierząt! Znalazła im domki! Na pewno chciała pomóc i ma dobre serce! Ja jej wierzę!!!
A to, co tu się dzieje, to lincz w czystej postaci!
Femko, Sanno-ho, Marcelibu - gdzie jesteście????!!!!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Małgoś pisze:
Femko, Sanno-ho, Marcelibu - gdzie jesteście????!!!!![]()
![]()
Małgoś pisze:Co tu się dzieje?!!!Co to za insynuacje?! Jakie macie dowody?! Przecież Gonia powiedziała, że się dobrze opiekowała kotkiem! Czego jeszcze od niej chcecie?
Wzięła już tyle zwierząt! Znalazła im domki! Na pewno chciała pomóc i ma dobre serce! Ja jej wierzę!!!
![]()
dzidzia pisze:Małgoś pisze:Co tu się dzieje?!!!Co to za insynuacje?! Jakie macie dowody?! Przecież Gonia powiedziała, że się dobrze opiekowała kotkiem! Czego jeszcze od niej chcecie?
![]()
Małgoś czy Ty potrafisz czytać ze zrozumieniem? Przeczytałaś cale 2 wątki na miau i wątki na dogo? Jeżeli nie, to przeczytaj dokladnie. A jezeli przeczytałaś... to przychodzi mi do głowy powiedzenie o zamianie głów z koniem...
Wybacz... ręce mi opadają
xandra pisze:Małgoś pisze:
![]()
nie za bardzo rozumiem tego płaczu, czy to osoby mogące potwierdzić niewinnosc
Goni?
xandra pisze:czytałas cała historie?
xandra pisze:Gonia chciała bym jej zawiozla persa do Rumii - warunki oferowała gorzej niz marne, do tego nie zgodziła sie na osiatkowanie terenu i chciała, by kot wychodził - pers... z jego skłonnoscią do gapiostwa i kołtunów na ciałku
no tak, jakby "zwiał" to zwiał...
Użytkownicy przeglądający ten dział: bilol, Jura, puszatek i 73 gości