Bubor a Tobie chyba zrobimy wycieczkę krajoznawczo-turystyczną więc nie mysli, że tak szybko z Sosowca wyjedziesz
wcale się nie dziwię
Moderator: Estraven
Bubor a Tobie chyba zrobimy wycieczkę krajoznawczo-turystyczną więc nie mysli, że tak szybko z Sosowca wyjedziesz
Amelki już nie ma...
Amelki już nie ma...bbd2 pisze:To ja zapraszam na Ruczaj, poszukamy znajomych![]()
No ... Wawel w S-cu piękny jesttylko smoka brak
Rennatta pisze:bbd2 pisze:To ja zapraszam na Ruczaj, poszukamy znajomych![]()
Ja też jestem z Ruczaju. W której okolicy mieszkasz? Ja blisko Pasażu Ruczaj. Z Ruczaju jest też MJS
.
bbd2 pisze:Rennatta pisze:bbd2 pisze:To ja zapraszam na Ruczaj, poszukamy znajomych![]()
Ja też jestem z Ruczaju. W której okolicy mieszkasz? Ja blisko Pasażu Ruczaj. Z Ruczaju jest też MJS
.
ja też blisko Pasażuna Drukarskiej
może wpadniesz na kawkę-zapraszam
MJS u mnie była
anna09 pisze:bbd2 pisze:Rennatta pisze:bbd2 pisze:To ja zapraszam na Ruczaj, poszukamy znajomych![]()
.
ja też blisko Pasażuna Drukarskiej
może wpadniesz na kawkę-zapraszam
MJS u mnie była
No to jest nas sporo z RuczajuJa na Szuwarowej, więc też blisko Pasażu
Rennatta pisze:Oj, jak blisko, pewnie nieraz się tam widziałyśmy na zakupach.
bbd2 pisze:dziewczyny nie zaśmiecajmy wątku, bo nas przegonią, Ruczajowe pogwarki przenieśmy na spotkania, lub KŁ
Rennatta pisze:bbd2 pisze:dziewczyny nie zaśmiecajmy wątku, bo nas przegonią, Ruczajowe pogwarki przenieśmy na spotkania, lub KŁ
Ok.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 67 gości