Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
marcjannakape pisze:Lidka pisze:Tylko, ze to trzeba chciec.
Moze chociaz zaproponujcie styropianowe pudla do klatek. Kosztuja 5zl za sztuke. w jednym pakunku moze byc 8, przesylka 9.5. To badzo poprawi komfrt. Chocby nawet w ych budkach nic nie bylo. Zawsze mozna je wydezynfekowac virkonem.
Czyje jest to schronisko?
Miejskie.
Daj prosze mi namiary na PW na te pudełka styropianowe. Sprawdziłyby sie pewnie i dla dziczków.
marcjannakape pisze:Skontaktuję sie w późniejszym czasie. Dla dorosłych ten brak kuwetki to nie az taka wielka tragedia, bo kot jest czysty. Ale maluchy! I chore!
barbara332 pisze:po 10 grudnia moge wziąść jednego kociaka na tymczas, jeśli potrzebujecie pomocy w schronisku to też się pisze - może by choc na początek te klatki im wyszorować...
Ewelik pisze:Jak czytam to włos mi się jeży na głowie. Kotunie trzymajcie się. Tak się cieszę, że już jeden będzie miał DT, o resztę będę mocno trzymać kciuki. Hopsajcie po domki.
Poszukam i ja coś dla nich.
barbara332 pisze:po 10 grudnia moge wziąść jednego kociaka na tymczas, jeśli potrzebujecie pomocy w schronisku to też się pisze - może by choc na początek te klatki im wyszorować...
marcjannakape pisze:Właśnie tego nam trzeba - większej grupy! I porządnej awantury - choć ponoć nie jedna tam była dzięki dziewczynom z wrocławskiego For Animals.
marcjannakape pisze:W schronie jest jeszcze kociarnia, ale trzeba miec wprowadzającego - "obcych" nie wpuszczają. Podejrzewam, że tam to w ogóle są ciekawe rzeczy...
Lena pisze:Nie wiem moze zgodziliby sie na dyzury sprzatajace u kotow... lub na dyzury adopcyjne w weekend kiedy przychodza chetni. Tylko do tego musialyby byc zadeklarowane osoby, kilka osob, ktore by zobowiazaly sie wywiazywac z tego.
Marcjanno, wyslij mi na maila te zdjecia kotow z opisami to wstawie je na strone w adopcjach, albo sama wstaw jesli masz czas.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Olivka1212 i 54 gości