Poprawka - mały Świetlik Moherek kiedy go dzieci zobaczyły dzięki fotkom dostarczonym nam przez jego DT w ciągu dzisiejszego dnia ustukał z 80 na 210 zeta Na fotkach bohater wątku i inne wybrane kocięta ktorym mamy zamiar zrobić w tym roku Gwiazdkę a następnie Dzień Kota - kiedy będzie juz wiadomo gdzie wystapimy z naszym swietlikowym "Skrzydłakiem" też damy znać A oto wirtualna rodzinka Świetlika Moherka
Ps - Miaukunie1 nie zabijaj mnie wybralam fotki na ktorych wyszłaś najlepiej no nie mogłam sie powstrzymać żeby sie Wami bezczelnie nie pochwalić w watku waszego wirtualnego dzidziusia
ps - u nas kiermasze Wielkiej Akcji trwają niestety jedynie do Świąt, więc kocurek poszukuje takze innych dorosłych opiekunów wirtualnych, dzieci pomogą mu na ile tylko dadzą radę, ale ja ze swej strony zachęcam tez innych na forum do pomocy.
Przynajmniej do czasu az on znajdzie DOM, bo poza chorobą jest tak kochany i miziasty ze az sie przy nim "oczy pocą"
Brać kota póki jest bo on jest jak złota kaczka Moherku mam nadzieję ze masz się swietnie tak samo jak Twoje interesy i bezustannie trzymam kciuki za DS dla Ciebie
Drogi, Święty Mikołaju, co przychodzisz prosto z raju i dla dzieci gwiazdkę powiedz czy mi Domek dasz??? Jestem tylko kotek mały, bardzo grzeczny i nieśmiały lecz serduszko mam gorące komuś miłośc dać pragnące, weź więc mnie do domku swego a nie pożałujesz tego