Jak można zrobić coś takiego kotu?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 24, 2003 16:09

ja mam cockera w domu, wiec jestesmy stalymi bywalcami salonu fryzjerskiego,moze dlatego mniej mnie to bulwersuje, pies jest strzyzony o wiele krocej, niz wystawowa pieknosc-ale to ratujemu zdrowiei humor w upaly (nie mowiac o redukcji ilosci poszycia lesnego, ktopre zabiera ze spaceru do domu...)co do kota- ja takze pomyslalam, ze moze ktos mial powod - np kot mogl zostac czyms wysmarowany, np smarem/smola, byly przeciez takie wypadki, wtedy ogolenie jest szybsze i mniej meczace dla kota, niz dlugie i czesto nieskuteczne kapanie w specjalnych chemikaliach...
jakos nie chce mi sie wierzyc, zeby ktos zrobil to wylacznie dla hecy :roll:
w kazdym razie mrozu nie ma, wiec pozostaje trzymac kciuki, zeby sloneczko go nie przypalilo w odslonieta skore...

Masza

Od: Pt lut 28, 2003 0:26

Post » Sob maja 24, 2003 16:13

z drugiej strony.. przyszlo mi do glowy, ze ktos chcial po prostu rozwiazac problem linienia...
(bo ja tez wyjmujac kocia siersc z kawy mam dzika ochote wykapac kocice w kremie do depilacji... :oops: :wink: )

Masza

Od: Pt lut 28, 2003 0:26

Post » Wto maja 27, 2003 10:17

Moja koleżanka była wczoraj w lecznicy i spotkała panią z kotem ostrzyżonym na pudla. Okazało się, że kot jest leczony - ma problemy skórne i stąd te postrzyżyny. Ciężar mi spadł z serca! :D
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

[poprzednia]