KiCiMama pisze:Już kiedyś współpracująca z nami Pani została tutaj zaatakowana przez praktycznie tą samą grupkę forumowych trolli i wiemy, że dyskusja z Państwem nie ma najmniejszeo sensu.
Rozumiem, że mimo merytorycznych postów jesteśmy trollami. Może dlatego, że trafiłyśmy w sedno?
Może dlatego "współpracująca pani" została "zaatakowana", bo produkt, który Pani oferuje jest szkodliwy dla zdrowia kotów? Nie pomyślała Pani o tym? Bo ten biznes jest najważniejszy? Bo nie bierze Pani pod uwagę naszego doświadczenia i że możemy mieć trochę racji?
KiCiMama pisze:W swojej nienawiści i zawiści do tego, że ktoś miał pomysł na udany biznes nie potraficie zauważyć nawet jednego pozytywnego aspektu naszej działalności. A szkoda.
To nie jest nienawiść. To jest piętnowanie złych rozwiązań odnośnie do zdrowia i życia kotów.
W "nosie" mam kto ma jaki biznes oraz ile zarabia. Dla mnie ważne jest kocie zdrowie, a nie biznes (czyli zarabianie pieniędzy). Jeśli da się jedno z drugim połączyć - to jest najpiękniejsza sprawa na świecie i właśnie to, o co chodzi. Jednak Pani udany biznes prowadzi do chorób i potencjalnej śmierci zwierząt. Rozumiem, że nie przemyślała Pani tego, co napisałyśmy, bo biznes jest najważniejszy? Szkoda - mnie by się zapaliła w głowie czerwona lampka, czy przypadkiem swoim sposobem na zarabianie pieniędzy nie szkodzę zwierzętom.
KiCiMama pisze:WCkici systematycznie się rozwija, ma coraz więcej miłośników, coraz częściej ludzie piszą do nas, że dzięki nam nareszcie mają upragnionego kota, bo ktoś z rodziny cały czas był przeciwko jego posiadaniu właśnie ze względu na brud i dyskomfort jaki funduje w domu kuweta.
My zatem więcej już z Państwem dyskutować nie będziemy, szkoda naszego czasu
Może dzięki temu ochronimy kilka istnień kocich.