Juniorek za TM :(-mała kociczka z kk u Ani-zdjęcia Milki s.3

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 06, 2007 7:59

Miałam podobną sytuację z Matyldą. Znaleziona pod blokiem z zalepionymi oczami. Zastrzyki na koci katar (5) co dwa-trzy dni plus antybiotyk doocznie po przemyciu solą fizjologiczną. Wyszła z tego bez problemu. Też wyglądała tak smutno i żałośnie jak Milka ale miała jeszcze bardziej napuchnięte spojówki i nasuniętą do połowy trzecią powiekę. No i wyszła z tego. Z tym, że Matylda jadła sama (kurczak i ryż). Odrobaczana w tydzień po zakończeniu antybiotyku, ale w międzyczasie organizm osłabiony antybiotykiem ujawnił grzybicę i teraz z tym się męczymy.

Trzymam kciuki za Milkę!

shenn

Od: Wto wrz 11, 2007 7:18

Post » Nie paź 14, 2007 17:21

Milka odeszła za Tęczowy Most. Nie wiem dlaczego tak się stało, nie miała apetytu ale Ania pakowała w nią na siłę (w sumie brała antybiotyk i brak apetytu mnie nie dziwił). Poza tym nic nie zdradzało objawów choroby...Pod koniec Milka już nie łykała i miała drgawki. Nie zdążyłyśmy jej pomóc. Mam wrażenie,że zaczęła się jakaś czarna seria :cry: :cry: :cry:
Miluniu, przepraszam, że nie udało mi się Ci pomóc-myślałam, że masz tylko koci katar... :cry: :cry: :cry:
Obrazek Obrazek

Patsi

Od: Pon wrz 04, 2006 23:52

[poprzednia]