Colasowe stadko - jak moje koty się budzą

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 19, 2007 7:40

Colas pisze:
Georg-inia pisze:
Colas pisze:
Georg-inia pisze:ja się już nieraz zastanawiałam ile kotów u Was jest, a tu proszę: dwunastka 8O
Kociaste cudne, ale oczywiście Tygrysio najpiekniejszy :love: ;) uwielbiam takie kocury duże i włochate, chociaż sama to raczej bym nie podołała :oops: wyobrażam sobie to czesanie i od razu mam :strach:

Ja nie podołałam i tak jak to widać na zdjęciu w prezentacji, opitoliłam drania :twisted: I mam święty spokój.

Georginia, zrobić Ci test psychologiczny? Po wyborze kota wnioskuję, że masz skłonności do osób charakternych :wink: Żeby nie powiedzieć trudnych... :ryk:

dawaj test :D przynajmniej będę mieć potwierdzone, że to, że nikt nie może ze mną wytrzymać nie wynika z mojej złej woli, tylko poprostu z uwarunkowań psychicznych :ryk:

Niniejszym niżej podpisana psycholog amator stwierdza, że pacjentka Gerorginia ma skyte skłonności masochistyczne, zamiłowanie do partnerów owłosionych, grubiańskich, niewdzięcznych i małostkowych. Badana zdaje się nie zrażać wielokrotnymi odrzuceniami, fochami i przemocą fizyczną. Zatraciła instynkt samozachowawczy. Zaleca się felinoterapię dawkowaną bez ograniczeń.
:twisted:

:strach: :strach: :strach:
:ryk: :ryk: :ryk: zwłaszcza ta felinoterapia bez ograniczeń mi się podoba :D
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro wrz 19, 2007 7:46

Georg-inia, ty nie zrozumiałaś, Colas cie wytypowała na domek ( i to nie tymczasowy)

Wima

Od: Pon sty 17, 2005 12:50

Post » Śro wrz 19, 2007 9:39

Wima pisze:Georg-inia, ty nie zrozumiałaś, Colas cie wytypowała na domek ( i to nie tymczasowy)

mało, że pozbawiona instynktu samozachowawczego to jeszcze głupia :oops: choć w tym przypadku to chyba jakoś powiązane jest :D

niestety, nie da rady zostać domkiem znów :(
dwie sztuki własne ( w tym jedna z 1/5 płuca), trzecia sztuka (paszcza do naprawy) na przechowaniu aż się kontrakt w Irlandii skończy - co jak wiadomo może nie nastąpić nigdy :twisted:, a czwarta, tymczasowa, chuda dupka siedzi w sypialni, śmierdzi sobie, biegunkuje i nie chce jeść...
no nie da rady, nooo :crying: ale bardzo mi miło :oops: :D
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw wrz 20, 2007 9:52

Georg-inia pisze:
Wima pisze:Georg-inia, ty nie zrozumiałaś, Colas cie wytypowała na domek ( i to nie tymczasowy)

mało, że pozbawiona instynktu samozachowawczego to jeszcze głupia :oops: choć w tym przypadku to chyba jakoś powiązane jest :D

niestety, nie da rady zostać domkiem znów :(
dwie sztuki własne ( w tym jedna z 1/5 płuca), trzecia sztuka (paszcza do naprawy) na przechowaniu aż się kontrakt w Irlandii skończy - co jak wiadomo może nie nastąpić nigdy :twisted:, a czwarta, tymczasowa, chuda dupka siedzi w sypialni, śmierdzi sobie, biegunkuje i nie chce jeść...
no nie da rady, nooo :crying: ale bardzo mi miło :oops: :D

Georginio, mam znacznie bliżej jeden domek tymczasowy. Taki to nawet domek, że własne koty oddaje na przechowanie (biedny Tymuś, Tercja i Szelma), a bierze cudze :twisted: W razie czego, znam adres.
Obrazek

Colas

Od: Śro lip 20, 2005 8:24

Post » Czw wrz 20, 2007 13:27

Colas pisze: Taki to nawet domek, że własne koty oddaje na przechowanie (biedny Tymuś, Tercja i Szelma), a bierze cudze :twisted: W razie czego, znam adres.

:ryk: zdaje się, że wiem o kogo chodzi...
Obrazek

marcjannakape

Od: Pon cze 18, 2007 9:26

Post » Czw wrz 20, 2007 21:56

Melduję, że ciasto na jutro gotowe!
To jest ptasie mleczko o smaku kiwi oraz wiśni z borówkami i ananasem, na podkładzie z biszkoptów. Może jeszcze bitą śmietanę na wierzch?
Obrazek

marcjannakape

Post » Czw wrz 20, 2007 22:30

Dla mnie już brzmi dobrze i nic mi więcej nie trzeba...
Obrazek

Colas

Od: Śro lip 20, 2005 8:24

Post » Pt wrz 21, 2007 8:06

Siedzę w pracy i marzę o tym cieście :roll:

Byle do 19

Wima

Post » Pt wrz 21, 2007 8:42

Postaram się wpaść na ciacho o ile nie będę musiała jechać z psem babci do weta :)
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi

nataleczka

Od: Pt gru 30, 2005 11:21

Post » Pt wrz 21, 2007 9:15

He, he, wredna jestem :twisted:
Ale prznajmnioej wiem jak zapewnić wysoką frekwencję...
Może ktos jeszcze sie skusi na spacerek do Colas?
Obrazek

marcjannakape

Post » Pt wrz 21, 2007 9:41

I tak wyszło, ze Colas robi imprezę.

Gdyby nie ogoliła Tygryska, pomyślałbym, że szuka ochotników na czesanie futra.

Wima

Post » Pt wrz 21, 2007 10:08

Moje ciasto jeszcze nie gotowe :( , ale będzie.
Uwaga, jadę do Colas autkiem, zabrać kogoś? Jadę przez miasto, dowolnie, z Kowal.
No to kogo? :D
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Pt wrz 21, 2007 10:13

Możesz po drodze mnie (wisz skąd) a marcjannakape mieszka w okolicach pl. św Macieja.
Ją trzeba wziąć, bo jeszcze w komunikacji powszechnej zjedzą nasze ciasto :twisted:

Wima

Post » Pt wrz 21, 2007 10:22

Chyntnie, ale nic nie wim :( Lepiej zacząc od Palcu Św.Macieja, to wim.
CZekam na godzinę zbiórki na Macieju i dokładne miejsce, dostosujem siem. Potem kupą damy radę :P
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Pt wrz 21, 2007 10:41

Marcjannakape skontaktuje się z tobą a mnie macie po drodze (ul. Ostrowskiego, czyli zbieg Grabiszyńskiej, Hallera i Klecińskiej, koło Fatu)

Wima

[poprzednia][następna]