A te emotikonki zwalają mnie z nóg

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolka pisze:Varulv jesteś niemożliwa![]()
varulv pisze:Popilam mlekiem, wrocilam na gore do kompa [od ktorego staram sie nie odlepiac na zbyt dlugo], zdjelam jednego kota z klawiatury, zapytalam sie drugiego kota dlaczego stoi w drzwiach i piszczy, ze mu sie krzywda straszna dzieje, zdjelam pierwszego kota z moich papierow i co zrobilam dalej? Wyciagnelam z szuflady [nie kota o dziwo!]
Wlasciwie chcialam sie tylko spytac, czy jezeli watek stal sie watkiem o moich kotach, to powinnam przedstawic Tusie i Zuze - moje futerka mieszkajace z rodzicami [tez moimi]...?
Aleksandra59 pisze:Varulv, jak chcesz coby stare osoby czytały Twoje posty - proszę nie pisz tak cicho - małe literki to nie dla mnie, a na podgladzie ja się gubię![]()
Z szacunkiem do starszych poproszę![]()
Aleksandra59 pisze:A czy przypadkiem to nie jabłkowy turnover wywołał sensacje, tylko coś innego, o czym nie chcę pisac, ale co od razu mi to przyszło do głowy, tak jakos i nie wiedziec czemu![]()
![]()
A koty to wszystkie prosimy na forum
Aia pisze:![]()
to mi kojarzy sie z "Instrukcją pakowania prezentów dla posiadaczy kotów"![]()
Aia pisze:Kochanych, szczęśliwych kotów NIGDY nie za dużo![]()
Prosimy pisać, opowiadać, pokazywać i sie chwalić
varulv pisze:Karolka pisze:Varulv jesteś niemożliwa![]()
varulv pisze:a jesli chodzi o Bartka, to on czesto gada, marudzi albo wrecz glosno popiskuje, ze jest nieszczesliwy bo:
nie wie gdzie sa wszyscy [gdy w ogrodzie straci z oczu mnie, Norke i TŻ], nudzi mu sie/nikt nie chce sie z nim bawic, chce cos zrobic ale nie potrafi [np. wskoczyc na wysoka szafke], chce jesc, chce pogadac, inne...
kavala pisze:Mnie też!Skąd się takie bierze?
kavala pisze:A bartuś straszny słodziak! Śliczny. W jakim wieku jest? Czekam na więcej zdjęć i innych twoich kotów też.
Aia pisze:zawsze twierdziłam że Asche nadrabiabraki
![]()
urodą
![]()
Aia pisze:PS
Jak byłam mała i nie mogłam mieć zwierzątek
marzyłam sobie o kotku
i właśnie wymarzyłam sobie kotka podobnego do Bartka![]()
z tą różnicą że to miała być kotka i z białym podwoziem![]()
nawet gdzieś mam jeszcze jej rysunki![]()
Aleksandra59 pisze:Białe podwozie szanownym paniom sie podoba, to ja proszę bardzo:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d23 ... fa977.html
Niestety link, bo ja z uporem maniaka nie umiem sie nauczyć wklejać zdjęć![]()
![]()
A na załączonym obrazku - kot Fifi odpoczywa umęczony po weckendowym pobycie na działce, co oznacza szaleństwo na swiezym powietrzu od pobudki pańci do późnych godzin wieczornych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1807 gości