Mój TZ przytargął suche rozważane i inne, zeby zrobić zwiaerzakom mieszankę paszową ;
i między innymi;
Country Value. i osłupiałam terez lekko po dane ze strony internetowej i ulotki się róznia,
strona www; (
www.animal.com.pl)
Pełne ziarna zbóż, środki ułatwiające trawienie pochodzenia drobiowego, otręby ryżowe, glutenowa mączka kukurydziana, śruta z pszenicy, tłuszcz z kurczaka (konserwowany mieszaniną tokoferoli), mąka pszenna, naturalny drobiowy dodatek smakowy, siemię lniane, chlorek potasu, sól, chlorek choliny, witamina E, siarczan żelazawy, siarczan cynku, siarczan miedzi, jodek potasu, jednoazotan tiaminy, tlenek manganu, kwas askorbinowy, witamina A, biotyna, pantotenian wapnia, siarczan manganu, selenin sodu, chlorowodorek pirydoksyny (witamina B6), witamina B12, dwusiarczyn dimethylo-pyrimidinolu menadionu (źródło witaminy K), ryboflawina, witamina D, kwas foliowy.
Analiza gwarantowana:
Białko 21,0% min.
Tłuszcz 10,0% min.
Błonnik 4,0% max.
Wilgotność 10,0% max.
Popiół 6,0% max.
ulotka;
skład;
maczka z kurczaka, kukurydza, przenica, otręby, tłuszcz, z kurczaka, siemię lniane, naturalny dodatek smakowy, witaminy i minerały,
analiza;
białko min. 30%
tłuszcz min 9%
włoknik max 3%
wigotność max 10 %
popiół max 6%
tauryna min 0,1 %
coś mi tu nie pasuje, niby dawkowanie podobne jak innych lepszych karm suchych, ale to coś dziwnego , ktoś coś wie o tej karmie ?