Mały Kiciek--zdjecia-schr.Katowice

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 05, 2007 18:55

też przerabiałam to 2 tygodnie temu :roll: Szanti juz miała zostać nawet Iwonie mówiłam ze albo znajde pewny dom w 100% ktory jej nie wykorzysta do rozrodu albo zostaje u nas i koniec :lol: "niestety" dom sie znalazł wspaniały odpowiedzialny do ktorego mam otwarte drzwi i bede powiadomiona o sterylce moge nawet przy niej być :wink: domek mieszka odemnie jakieś 10 minut drogi i na przyszły tydzien wybieramy sie z odwiedzinami a to Szanti i jej nowa Duża :lol:
Obrazek Obrazek
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Sob maja 05, 2007 19:22

ko_da1 pisze:też przerabiałam to 2 tygodnie temu :roll: Szanti juz miała zostać nawet Iwonie mówiłam ze albo znajde pewny dom w 100% ktory jej nie wykorzysta do rozrodu albo zostaje u nas i koniec :lol: "niestety" dom sie znalazł wspaniały odpowiedzialny do ktorego mam otwarte drzwi i bede powiadomiona o sterylce moge nawet przy niej być :wink: domek mieszka odemnie jakieś 10 minut drogi i na przyszły tydzien wybieramy sie z odwiedzinami a to Szanti i jej nowa Duża :lol:
Obrazek Obrazek

wyglądają na zaprzyjaźnione :mrgreen:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob maja 05, 2007 19:33

dostaje od nich duzo wiadomosci co robią jak Szantula uwilebia RC royalka juniorka jak kocha sie bawic myszkami i spac z nimi i wogole :lol: zeby kazdy kotek miał taki dom :D zycze im tego z całego serca :lol: :lol:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

[poprzednia]