...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 10, 2007 19:08

ryśka pisze:
Beata pisze:ja jeszcze zapytam - moze warto zainteresowac sie innymi sposobami ogrzewania pomieszczen? CK w Kociarni ma jakies super piecyki, moze pogadaj Lidko z Ryska?

Beata, mamy zwykłe grzejniki olejowe :lol: Niestety sporo prądu żrą, ale są bezpieczne.

aha :oops: to z tej bezpiecznosci wynikala widocznie kiedys dla mnie ich cudownosc, bo tak to zapamietalam :wink:
ale moze one bylyby lepsze niz zwykle spoldzielniane ogrzewanie? moze wiecej ciepla daja i byloby jednak taniej?
tak kombinuje, bo przeciez trzeba cos wymyslic, no

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Czw maja 10, 2007 19:13

NIE KUPUJ! Adoptuj

ObrazekObrazek

marinella

Od: Nie wrz 04, 2005 21:24

Post » Czw maja 10, 2007 19:33

Beata pisze:
ryśka pisze:
Beata pisze:ja jeszcze zapytam - moze warto zainteresowac sie innymi sposobami ogrzewania pomieszczen? CK w Kociarni ma jakies super piecyki, moze pogadaj Lidko z Ryska?

Beata, mamy zwykłe grzejniki olejowe :lol: Niestety sporo prądu żrą, ale są bezpieczne.

aha :oops: to z tej bezpiecznosci wynikala widocznie kiedys dla mnie ich cudownosc, bo tak to zapamietalam :wink:
ale moze one bylyby lepsze niz zwykle spoldzielniane ogrzewanie? moze wiecej ciepla daja i byloby jednak taniej?
tak kombinuje, bo przeciez trzeba cos wymyslic, no

Raz, że z bezpieczności, a dwa, że poprzednie, które były też olejowe, ale strasznie stare, żarły tego pradu jeszcze więcej :twisted: i potem się cieszylismy, że te są nowoczesne i już nie będą tyle żreć :)

Wydaje mi się, że spółdzielniane kaloryfery jednak na dłuższą metę mogą być tańsze.. ale to trzeba by policzyć :idea: wydaje mi się jednak, że w wynajmowanym od spółdzielni pomieszczeniu nie można zlikwidować kaloryferów i zamontować własnego ogrzewania.
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Wto maja 15, 2007 12:28

Kochani!

Podnosze, bo klopoty chodza parami :(
10 kotow w fundacji ma od jakiegos czasu biegunke, nad ktora nie mozemy zapanowac. kapie im juz z duper sluz z krwia zamiast kupy, niektore trzeba tez nawadniac podskornie.
Leki na tyle kotow nas wykoncza :cry:

na razie wykladamy ze swoich, zeby nie ruszac tych pieniazkow na ogrzewanie... ale to juz tez przestaje byc mozliwe :(

jest mi glupio i wstyd tak sie uzalac , ale musze prosic,..... dla kotow....
Obrazek
Obrazek

lidiya

Od: Sob cze 08, 2002 0:05

Post » Śro maja 16, 2007 7:11

Podnoszę i ponawiam prośbę.

Spora część funduszy idzie na leczenie....
Zaczyna być dramatycznie...
Ostatnio edytowano Pon gru 26, 2011 10:41 przez Agn, łącznie edytowano 1 raz
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Śro maja 16, 2007 7:36

Pieniądze z aukcji dzis wysłałam
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

[poprzednia]