Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
basia pisze:tudzież Gaty ośmiokotnej, która
przyjechała aż z Gdańska
Kasia D. pisze:Tym razem kotki tricolor.
Pamietacie te kociaki , po które jechałam tak późno w nocy gdzieś do dzielnicy slumsów?
To ich mamusia. Jest już wycięta i na razie mieszka w gabinecie wetki, która ją operowała. Od razu zapowiedziałam włascicielce, że będziemy szukac kotu nowego domu. Z ochotą przystała.
Dodam, że kotka była tak wychudzona i wycieńczona, że po wyjęciu macicy z płodami ( oczywiście...) na kocie została skóra i kości.
Teraz jest juz odkarmiona i wygląda super. Zrobiła sie także baaardzo ufna i przymilna.
Dom znalazła w Katowicach!!!
Pojedzie tam via Warszawa. Jutro zawoże ja do KasikaP a z tamtąd odbiera kotkę inny człowiek, który pracuje w W-wie a na weekendy jeździ do domu do Katowic.
Trzymajcie kciuki, żeby wszystko dobrze poszło bo przed kicią długa droga.
Behemot - Ola pisze:Trzymamy kciuki. Kasiu gdyby przyznawali kocie oscary to Ty z pewnością powinnaś go dostać.
Kasia D. pisze:Behemot - Ola pisze:Trzymamy kciuki. Kasiu gdyby przyznawali kocie oscary to Ty z pewnością powinnaś go dostać.
Hmm... akurat taka nagroda najmniej by mi sie przydała
Kasia D. pisze:Behemot - Ola pisze:Trzymamy kciuki. Kasiu gdyby przyznawali kocie oscary to Ty z pewnością powinnaś go dostać.
Behemot - Wojtek pisze:Kasia D. pisze:Behemot - Ola pisze:Trzymamy kciuki. Kasiu gdyby przyznawali kocie oscary to Ty z pewnością powinnaś go dostać.
BeataS pisze:Bardzo żałuję, że nie byłam na Waszym spotkaniu. W którym to było miejscu?
Czy Wy przyjeżdżacie z kotami na takie spotkania? Jak to wygląda?
Jak mam się dowiedzieć następnym razem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, CatnipAnia, Google [Bot], puszatek i 76 gości