Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
samar pisze:pani dr chciala go osluchac i smiala sie ze nic poza mruczeniem nie slyszy, bo przeciez raz dotkniety Bali zaczyna pieknie mruczec
samar pisze:najgorsze jest jak sie Bali rzuca na zdobycz to ja mam cale rece pocharatane wetka nie chciala mu ich przyciac bo powiedziala ze odrosna jeszcze ostrzejsze
samar pisze:aha i zastanawiam sie juz jak tu opracowac jakis system wspinaczkowy, bo Morka mieszka ze mna w pokoju (nie chce nigdzie indziej) i spi ze mna, lazi po meblach, parapecie itd. i podejrzewam, ze jesli sie dogadaja to raczej Bali tez bedzie chcial przebywac tam gdzie Morka, nie chce zeby jedno moglo wejsc na lozko i parapet i wszedzie a drugie nie
ania c pisze:Na pocieszenie powiem Ci tylko że moja Czarnula bardzo lubi łączyć w zabawie drapanie z gryzieniem![]()
ania c pisze:Ja po cichu liczę na to że on się jeszcze przy Twojej troskliwej opiece trochę usprawni.
samar pisze:szczerze? tez mam taka nadzieje. narazie nie mam az tyle funduszy, wiec postaram sie zapewnic jako taki (normalny jak mi sie wydaje) byt u mnie w domu Balusiowi, ale w wakacje wyjezdzam za granice dorobic do skromnego studenckiego budzetu i mam w planach po powrocie podjecie dokladniejszego leczenia
samar pisze:rany wlasnego watka nie moglam znalezc
samar pisze:inna fakture wlosa,
Użytkownicy przeglądający ten dział: RobertWeilk i 63 gości