Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewapod pisze:no ladnie moje wlasnie pozarly puszke hillsa z kurczakiem oczywiscie puszka jest na liscie![]()
![]()
pocieszam sie tylko ze puszki jedza sporadycznie choc przez ostatni tydzien jak na zlosc dawalam im co wieczor
![]()
![]()
co mnie pokusilo na te puchy hillsa? zwykle daje im miesnego gerber albo sparzone miecho
chyba predzej dostane bzika niz przekonam sie ze jakiekolwiek jedzenie jest odpowiednie dla moich kotow
ewapod pisze:no ladnie moje wlasnie pozarly puszke hillsa z kurczakiem oczywiscie puszka jest na liscie![]()
![]()
pocieszam sie tylko ze puszki jedza sporadycznie choc przez ostatni tydzien jak na zlosc dawalam im co wieczor
![]()
![]()
co mnie pokusilo na te puchy hillsa? zwykle daje im miesnego gerber albo sparzone miecho
chyba predzej dostane bzika niz przekonam sie ze jakiekolwiek jedzenie jest odpowiednie dla moich kotow
ewapod pisze:ala wlasnie puszki moga byc zatrute sprawdzilam![]()
cholera co mnie podkusilo???? mam nadzieje ze nic nie bedzie ale jesli nie daj boze cos to ... nawet mi sie myslec nie chce
Anka pisze:Czyli, jak rozumiem, nie tyle sama karma jako taka była trująca, ile w jakiś sposób trafił do nich dodatkowy składnik, który jest trucizną. Normalnie np. Best Choice jest ok. Czy tak?
Użytkownicy przeglądający ten dział: niafallaniaf, puszatek, quantumix i 142 gości