ziarnko do ziarnka:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2098975
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ko_da1 pisze:Słuchajcie ..........dzwoniła ta pani co miałą zabrać trikolorke .nie zabrali oni chcieli młodszego mają dzieci i boja sie ze dorosły sie nie nauczy ..........więc Terenia przywiezie mi dziś wszytkie trzyprzeciez nie zostawie tam 1 kota
moze ktos mogłby wziąść 1 koteczke na tymczas odemnie ??
Sydney pisze:ko_da1 pisze:Słuchajcie ..........dzwoniła ta pani co miałą zabrać trikolorke .nie zabrali oni chcieli młodszego mają dzieci i boja sie ze dorosły sie nie nauczy ..........więc Terenia przywiezie mi dziś wszytkie trzyprzeciez nie zostawie tam 1 kota
moze ktos mogłby wziąść 1 koteczke na tymczas odemnie ??
o kurcze... niefajnie...
wibryska pisze:dobrze, ze zmieniłyście tytuł
nie chcieli trikolorki - a w jakim ona jest wieku, ze dla nich była za stara ???
iwona_35 pisze:Do Ko_dy trafiły trzy koty...trikolorka, buro czarna i maleństwo
Srebrnej nie było...........
Buras znalazł domek od ręki.
Trikolorka jest u Ko_dy , Biało-Czarna nie mogła zostać , ponieważ atakowała dzieci.
Jest u mnie... jest wspaniała, pazurkowa i na pewno nie lubi zbyt dużej llości pieszczot........fotki będą jutro
Ma książeczkę zdrowia i szczepienia+odrobaczena................
Ale jest coś nie tak........mamy pewne podejrzenia.........
CoToMa pisze:iwona_35 pisze:Do Ko_dy trafiły trzy koty...trikolorka, buro czarna i maleństwo
Srebrnej nie było...........
Buras znalazł domek od ręki.
Trikolorka jest u Ko_dy , Biało-Czarna nie mogła zostać , ponieważ atakowała dzieci.
Jest u mnie... jest wspaniała, pazurkowa i na pewno nie lubi zbyt dużej llości pieszczot........fotki będą jutro
Ma książeczkę zdrowia i szczepienia+odrobaczena................
Ale jest coś nie tak........mamy pewne podejrzenia.........
A co ze Srebrną?
czy ją uśpili???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości