WANDUL66 pisze:Bono niestety dzisiaj wraca do mnie , wczoraj pani zadzwoniła , że syn go karmił wędzoną rybą i ugryzł go w palec , już go nie chcą !!!!pozostawię to bez komentarza!!!
Moderator: Estraven
WANDUL66 pisze:Bono niestety dzisiaj wraca do mnie , wczoraj pani zadzwoniła , że syn go karmił wędzoną rybą i ugryzł go w palec , już go nie chcą !!!!pozostawię to bez komentarza!!!
CoToMa pisze:WANDUL66 pisze:Bono niestety dzisiaj wraca do mnie , wczoraj pani zadzwoniła , że syn go karmił wędzoną rybą i ugryzł go w palec , już go nie chcą !!!!pozostawię to bez komentarza!!!
![]()
![]()
Femka pisze:CoToMa pisze:WANDUL66 pisze:Bono niestety dzisiaj wraca do mnie , wczoraj pani zadzwoniła , że syn go karmił wędzoną rybą i ugryzł go w palec , już go nie chcą !!!!pozostawię to bez komentarza!!!
![]()
![]()
ciesz się, że cię zawiadomili, bo przy takim poczuciu odpowiedzialności mogli po prostu wyrzucić na ulicę

WANDUL66 pisze:a teraz gwóżdz programu - znalazłam dal Bona domek , Pani zadzwoniła i usłyszała , że się roizmyslili i Bono zostaje![]()
![]()
![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], pibon i 73 gości