A co do tytulu watku... w sumie to nawet pasuje, w koncu sa w nim porady, jak pomoc kotkowi powrocic do zdrowia

Ale moge zmienic, jak tylko przyjdzie mi do glowy pomysl na nowy temat

P.S. Co myslisz o tych imionkach dla niej?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Carmi pisze:Mam jeszcze jedna prosbe: gdy ludzie sie mnie pytaja o kolorek kociaka (ci, ktorzy go nie widzieli), nie wiem dokladnie jak go okreslic. Dla laika to jest szary z rudawym. Ale chcialabym wiedziec, jak takie umaszczenie nazywa sie w "fachowym" jezykuPrazkow troche tam jest, glownie jednak na lapkach i ogonku, no i w dzien wydaje mi sie, ze ten szary taki ciut niebieskawy jest, albo tylko takie wrazenie odbieram....
safiori pisze:Carmi pisze:Mam jeszcze jedna prosbe: gdy ludzie sie mnie pytaja o kolorek kociaka (ci, ktorzy go nie widzieli), nie wiem dokladnie jak go okreslic. Dla laika to jest szary z rudawym. Ale chcialabym wiedziec, jak takie umaszczenie nazywa sie w "fachowym" jezykuPrazkow troche tam jest, glownie jednak na lapkach i ogonku, no i w dzien wydaje mi sie, ze ten szary taki ciut niebieskawy jest, albo tylko takie wrazenie odbieram....
To jest niebieski szylkret. Też mam szylkretkę ale czarno rudą.
Uschi pisze:U Pestuli ostatnio widziałam pzrez parę dni podwójne górne kły (mrożący krew w żyłach widok),
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], puszatek i 133 gości