u Maluchów wszystko bajkowo

wkleje kawałek maila od Alpinkowej pani ....(mam nadzieje ze sie nie pogniewają

)
Jest bardzo odważna od raz zwiedziła całe mieszkanie, wącha wszystkie kąty. Noc przespała spokojnie i zaczęła od 5.00 rano buszować. Rano po śniadanku ładnie się wykupciowała, także widać że po woli zadomawia się w nowym miejscu. Lubi psocić i obgryzać buty na przedpokoju, a jej uwadze nie ujdą także inne rzeczy. Dostrzegła gdzieś w pokoju skarpetki i od razu powynosila je po całym mieszkaniu:)) Jest niesamowita. Uwielbia wskakiwać na kolana i wtula się jak pluszowa maskotka.....................
myśle że ma wspaniały domek

Iskierka -Niunia tez rośnie w oczach i jest wspaniała wkleje zdjęcia
Z domkiem Niuni piszemy codziennie , mamy wspaniały kontakt mam mase zdjęć na komorce wysłanych jako mms , poniewaz aparat cyfrowy mają od niedawna to i zdjęc jest chwilowo mało ale napewno dojdą nowe , pokochali Niunie całym sercem a ona ich , ma wspaniały dom i opieke pod kazdym względem

Z domkiem Alpinki też mam super kontakt i dziś pisalismy juz , koteczka była jako niespodzianka dla rodziców osoby ktora ja zabrała wczoraj

niedawno utarcili oni poprzedniego starszego juz kotka i bardzo cierpieli z tego powodu , Alpinką są zachwyceni i mam nadzieje że będą sie sobą cieszyć przez długie szczęśliwe lata

, jak tylko dostane zdjęcia to zaraz wkleje

Chochliczek jeszcze jest u mnie do soboty albo niedzieli zależy kiedy nowi " DUZI " po niego przyjadą , mam też nadzieję ze i z tym domkiem będziemy mieli stały kontakt i od czasu do czasu zdjęcia

Jutro powklejam zdjęcia Chochlika jeszcze z Alpinka i nowe tylko baterie mi padły i nie moge teraz ich wrzucić