Wszystkim dziękuje za pomoc i troskę. Kocio ma super zdjęcia na allegro dzięki Pussaa dzięki Lenie ma zapewnioną opiekę weta. Teraz czeka tylko na nowy domek a my na wezwania do sądu. Mam nadzieje , że ten parszywiec dostanie przykładną kare. I się bedzie dziwił w nieskończoność " o co chodzi to tylko kot" a może dojdzie do jego rozumku, że ten kot czuje ból tak jak on.
hej jestem kamila to ja rzuciłam sie do tego zwyrodnialca który wyrzucil kotka . Dałam mu nowe imie Tmonek chce podziękować wszystkim którzy pomogli agatce77 i wspierali angażowali się chce dodoać że nigdy ten obraz niezniknie z moje pamięci (widok lecącego kota z okna )
a ta kanalija juz po kilku dniach spowrotem sie uchlał i rzucała sie do wszystkich jaki on jest wielki fafarafa.
agatka77 pisze:I się bedzie dziwił w nieskończoność " o co chodzi to tylko kot" a może dojdzie do jego rozumku, że ten kot czuje ból tak jak on.
Do tego rozumku nic mu nie dojdzie, ale, jesli bezie ukarany, to perspektywa kolejnej kary każe mu sie odrobinę zastanowić przez dotknięciem innego zwierzaka.
No i jeśli będzie wyrok, trzeba to jak najbardziej nagłośnić - dla innych podobnych typków.
Podziwiam Was
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/
hej mam wieści o kotku, kotek ma na imie TIMONEK ja go tak nazwałam ponieważ przez ten cały czas siedział u mnie w domu z moim zwerzynicem . Jest bardzo zabawny siedział za firanką i myślał że go nikt niewidzi z moim kocurkiem(felusiem)bawił się w berka niezważając uwagi na otoczenie biegał po wszystkim i fszystkich a jak nikt z nim sie niebawi to biega za ogonem potem upada na podłoge i grzyzie swoje tylnie łapki:) timon jest szczęśliwym kotem ponieważ wybrał sobie już z rodziny jako wałściciela starszą shorowaną babcie z którą sipi pod kordłoł jak zabity