Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dedi pisze:hej a jeśli ma? To tymbardziej ją weź!!!!!!!!!ale wydaje mi sie ze tak tylko wyszła na fotce
ko_da1 pisze:pewnie że sie okazałonie mogłam jechać do schronu dziś i prosiłam dziewczyny by wypytały obiecały ze sie dowiedzą i zdadzą relacje jak przywiozą Szatanka . Jak dzwoniłam rano do nich to były w autobusie i sie dowiedziałąm ze wszystkie przyjadą z Szatankiem do mnie bo mamy do obgadania sporo spraw .......... ale miał chłopak obstawe
No to sobie czekam na nie i wkoncu wchodzą niosą miauczącego Szatanka w transporterze i pudło kartonowe oblepione taśmą popatrzały na mnie i mówią niespodzianka
w pudle była Maja
no i mam ją u siebie na tymczasie nawet mąż nie krzyczał tylko ją pomiział ku mojemu zdziwieniu bo bałam sie ze będzie kłótnia
obiecałam mu wczesniej ze zadnych wiecej kotów w domu nie bedzie mamy dwa i wystarczy . Maja oczywiscie poszła odrazu do naszego weta z dziewczynami ja zostałam z Szatankiem moją dwojką futerek i dziecmi . Lekarz zdjoł jej szewki po sterylce , dał 2 zastrzyki "na wynos" ktore poda jej mysza_7 jutro i w poniedziałek ,dziś antybiotyk podano jej jeszcze w schronisku , dostałą tez paste odrobaczającą do podania rano naczczo i książeczke zdrowia z wpisaną sterylka i odrobaczaniem , za wszystko zapłąciły 20,00 zł i od dziś koty schronowe mają tam zniżke
Maja zamieszka narazie u mojej corki w pokoju poniewaz ma jeszcze koci katar i psika naokrągło , w poniedziałek pojde z niom do kontroli , zrobiła już pierwszego kupala do kuwetki i apetyt jej dopisuje
włożyłyśmy ją z sporty na wage pokazała 1,5 kilo , jak na dorosłego kota nie wiele
jeśli dziewczyny mają już zgrane to wkleją zaraz zdjęcia ja potem dokleje jak podładują mi sie baterie , narazie tyle jak poodpisuje na reszte wątków to będe zdawać wam relacje
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Google [Bot] i 167 gości