Prosze ją uspić jest chora , a ja mam ich duzo....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 17, 2006 14:37

:cry: :cry:

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Nie gru 17, 2006 14:49

Formica jesteś najlepszym wetem jakiego udalo mi sie poznać (chociaz tylko na forum) Pokaż mi drugiego takiego aniola ktoremu przyniosą kota do uśpienia a on zamiast podać morbital zaczyna myslec jak kota uratować!!!!!!!!!!!!!!!Wiesz ja mam taką dewize zyciową że każdy z nas rodzi sie homosapiens i ma cale zycie na to żeby zaslużyć sobie na miano CZLOWIEKA.TY ZASłUżYłAS NA NIE W 100000000000000%.FORMICA JESTEś CZLOWIEKIEM PRZEZ WIELGACHNE "C".BąDź DUMNA Z TEGO!!!!!!!!!!!!!A mala Jasia będzie za kilkadziesiąt lat witala Cie tam na górze i powie Ci 'Dziekuję".I ja Ci dziękuję ze pozwalaśz wierzyć ze są cudowni weterynarze którym chce sie leczyć a nie kasowac kolejnych klientów.Dziekuję Forimca!!!Może otwórz gabinet w Bielski Białej????!!!!Chcialabym Cie mieć w zasięgu ręki do pomocy mojej bandzie kociurów!!!

Gama

Od: Wto gru 05, 2006 20:55

Post » Nie gru 17, 2006 15:49

Bardzo, bardzo mi przykro, że się nie udało. :cry:

Hanek

Od: Pon sie 21, 2006 14:52

Post » Nie gru 17, 2006 17:44

Dopiero teraz mam dostęp do netu. weszłam tu i takie smutne wieści :cry: . Myśmy z mamą czekały już na Jasię. Niestety, czasem tak bywa. Dobrze, że umarła w lecznicy, a nie byle gdzie, bez opieki.

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

Post » Nie gru 17, 2006 18:22

Biedna maleńka.. :( :( :(
['] ['] ['] ['] [']

Formica, nie miej wyrzutów sumienia. Widziałaś tu, na forum, jak koty w rozpaczliwej sytuacji zdobywały się jeszcze na walkę, po latach trudów dostawały swoej własne, kochające domki. I gdy nawet gdy odchodziły za TM, ktoś je opłakiwał.
Dlaczego więc nie miałaś uwierzyć, że taki będzie i los Jasi? Że będzie miała jeszcze przed sobą miesiące czy lata troskliwej opieki.
Trzeba było spróbować.
Nie obwiniaj się za nadzieję i serce...
Jesteś :aniolek:
Obrazek Bis, Ami i Księżniczka ['] Obrazek

Siean

Od: Pon paź 25, 2004 21:11

[poprzednia]