Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dryncia pisze:Magda czy poza wystawieniem czegos na bazarek moge ci jakos pomóc. Podziwiam cie i na prawde chce pomóc, jakos ci ulzyc. Jak cos to pisz mi tu, na priva czy na fona
annskr pisze:Bazyliszki zapralkowe
modliszqa pisze:Zaś pisze drugi raz bo raz mi wcięło
Nie kryję, ze bardzo chętnie wzięłbym jakiegos Bazyla nie na tymczas a na stałe , i to nie ze względu na własne upodobania (uwielbiam niebieskie koty i w zyciu ich nie miałam ) ale na mężowskie, któremu się czarne podobają
Ale z uwagi na możliwości muszę się wstrzymaćI tak zjadają nas te 3 co mamy i 2 piesy
- kaukazka i jej poszemrana córcia wielkości owczarka niemieckiego ...... Ja na bezrobociu, mąz na przedemerytalnym ale .. póki mogę chętnie je wspomogę
a później mogę wrzucać na koci bazar jakieś moje malunki też dla zasilenia łódzkich nieszczęść
(o ile się znajdą chętni na takie zaqpy ) Jak będę w wielkiej biedzie, to poproszę o zwrot 10 % wylicytowanej ceny na zwrot kosztów .... ale o tem potem (mam nadzieję, że do takiej sytuacji nie dojdzie )
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 307 gości