Fumka - bardzo dzielna - już po sterylizacji!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 18, 2006 9:20

Jakżebym mogła przegapić takie fajne wieści o Fumce? :D

Mama Fumki jest już po sterylizacji:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=42823&start=1110
Celinka >>>
Kitka [*]

Hana

Od: Pon lut 04, 2002 15:36

Post » Pt sie 18, 2006 13:09

Mama Fumki jest już po sterylizacji:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=42823&start=1110[/quote]
To bardzo dobrze, cieszę się, choć w podanym przez Ciebie wątku doczytałam się, że ona i druga złapana kotka były w ciąży, zawsze to smutne :( Nie dalej jak wczoraj myślałam zresztą o mamie Fumki, co u niej, widać telepatycznie połączyła się od weterynarza z Fumką, a ona z kolei mi jakoś to po kociemu przekazała 8O :D

kamsi

Od: Pt lip 14, 2006 15:02

Post » Czw wrz 07, 2006 14:57

Dawno mnie tu nie było, a to dlatego, że chciałam pojawić się i donieść coś nowego na temat naszego z Fumą życia, jak będę miała znowu aparat fotograficzny, żeby doniesienia od razu udokumentować stosownym zdjęciem, ale aparatu nadal nie ma i pewnie jeszcze czas jakiś nie będzie, więc postanowiłam tak bezzdjęciowo (a szkoda, Fum tak pięknie rośnie 8O ) dać tylko znać, że żyjemy i poza brakiem aparatu i kilku innych rzeczy zaginionych mamy się świetnie, cała nasza rodzina, czyli ja, mój mąż i Fumiątko :kotek: Pozdrawiamy i pozostajemy w nadziei, że niebawem będziemy mogli pokazać zdjęcia naszej szaro-dymnej piękności :D

kamsi

Post » Pon wrz 11, 2006 21:03

Niezawodnie jestem. :) I nie wierzę, że Fumka wyrasta z kociaka na kocicę. :wink: Współczuję tymczasowego rozstania z aparatem (i paroma innymi rzeczami). Zawsze jestem chętna poczytać Fumkowe historie, nawet bez zdjęć, o! :D
Celinka >>>
Kitka [*]

Hana

Post » Czw wrz 14, 2006 23:51

Hana pisze:Niezawodnie jestem. :) I nie wierzę, że Fumka wyrasta z kociaka na kocicę. :wink:

Fumka może nie jest jeszcze kocicą, ale naprawdę bardzo urosła, pyszczek się jej zaokrąglił, już nie ma rysów malutkiego rozczochranego wypłosza, futerko na grzbiecie ma ciemnoszare, ale na brzuszku i podgardlu rozkosznie jej zjaśniało, a na czole ma taki śmieszny wzór z kilku cieniutenkich jasnych kreseczek, jakby ktoś przejechał umączonym widelcem :lol: . No i prawie już nie ma dla niej niedostępnych półek, skoczność jej wzrosła nad wyraz :twisted: . Pasjami przesiaduje w łazience i korzysta z każdej okazji, żeby zwiedzić wannę 8) .
I pozdrawia ciocię Hanę :D

kamsi

Post » Pt paź 20, 2006 17:03

Jestem tu po długiej przerwie i może już nas nikt nie pamięta, ale jakby pamiętał, to donoszę, że w końcu się udało i kupiliśmy - po stracie poprzedniego - nowy aparat, dzięki czemu niniejszym zamieszczam kilka zdjęć Prawdziwej Kociej Piękności 8) :love:
Oto Fumka - która, swoją drogą, skończyła już pół roczku - łaskawie pozwoliła się sfotografować :D
Obrazek
A tutaj następny portret, tym razem siedziała mi na brzuchu, kiedy się na chwilę wyciągnęłam na wznak na kanapie :D
Obrazek
I jeszcze jeden portret pyszczka w zbliżeniu :)
Obrazek
Coś mi ten Imageshack strasznie kiepsko dziś działa, zwłaszcza powoli. Ale teraz, jak mamy aparat, mogę tu zamieszczać, jeśliby ktoś się Fumą interesował, zdjęcia choćby codziennie :)

kamsi

Post » Pt paź 20, 2006 17:12

Jest przepiękna :1luvu: , jakbym widziała moją Wegę, w sumie Kiwaczek też jest bardzo podobny ale twarz nie ta :lol:. Uwielbiam dymniaczki. Wrzucaj fotki, nie wiem jak inni, ale ja jestem potwornie zainteresowana :wink: .
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Pt paź 20, 2006 17:18

Trzymam za słowo - proszę codziennie o nowe zdjęcia. :lol:

Fumka jest... przepiękna. 8O :love:
Celinka >>>
Kitka [*]

Hana

Post » Pt paź 20, 2006 17:18

Śliczna :D i jakie minki strzela :wink: :lol:
Obrazek

Akineko

Od: Pt wrz 23, 2005 10:20

Post » Pt paź 20, 2006 17:59

Akineko pisze:Śliczna :D i jakie minki strzela :wink: :lol:

Tak, strzela minki, bo to wszak Królewna świadoma zupełnie swojej królewności :D

A ja nawet nie myślałam, że tyle osób tu może zajrzeć, strasznie się cieszę :D
No może niecodziennie mam dostęp do internetu, bo dalej żeruję na internecie pracowym, ale na pewno bardzo często.

kamsi

Post » Śro lis 08, 2006 18:13

I znowu trochę mi to zajęło, ale bohatersko postarałam się o odpowiednie warunki, żeby móc przenieść zdjęcia z aparatu do komputera - i udało się :D Oto kilka zdjęć pięknej panny Fumki z ostatnich dwóch tygodni:
1. Fumka w roli małego mordercy czai się do skoku na czarną futrzaną kulkę (kulka poza kadrem) :twisted: :
Obrazek
2. Myszka schwytana - choć uciekała wściekle! :D
Obrazek
3. Odpoczynek w nowej transportówce 8)
Obrazek
4. Oraz w czystej pościeli :)
Obrazek
5. Bardzo kocham mojego Pana:
Obrazek

kamsi

Post » Śro lis 08, 2006 19:06

Fumka wygląda bosssko :1luvu:. Robi się coraz ładniejsza :lol: , jednak bardziej przypomina moją Wegę niż Kiwaczka, popielata piękność :).
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Śro lis 08, 2006 20:00

No rzeczywiście podobna, obejrzałam sobie zdjęcia i Wegi, i Kiwaczka :D Cała gromadka zresztą imponująca i słodka :D

kamsi

Post » Czw lis 09, 2006 1:47

Widać, że jest u Was szczęśliwa :D
Głaski dlaślicznotki!

Czy Fumcia zostanie jedynaczką, czy myślicie o jakimś towarzystwie dla niej?
Obrazek

Akineko

Od: Pt wrz 23, 2005 10:20

Post » Czw lis 09, 2006 18:21

Akineko pisze:Widać, że jest u Was szczęśliwa :D
Głaski dlaślicznotki!

Czy Fumcia zostanie jedynaczką, czy myślicie o jakimś towarzystwie dla niej?

Jeszcze nie dojrzeliśmy do drugiego futrzaczka :roll: Temat co jakiś czas powraca w naszych rozmowach, ale tymczasem nasza królewna panuje niepodzielnie w swoim królestwie :)

kamsi

[poprzednia][następna]