Świetna Trójca z węzła ciepłowniczego

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 06, 2006 18:02

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Czw lip 06, 2006 18:52

Dzięki, CoolCaty, mi ostatnio coś czasu brakuje...
Wzór umowy już mają, przesłałam wcześniej. Trzymam kciuki za najlepsze domki :ok:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pt lip 07, 2006 7:30 To była noc

Dzisiejszej nocy nasz pokój przypominał poligon w Drawsku podczas manewrów NATO.Kociaki wyspały się za dnia,natomiast w nocy urządzały sobie rajdy i pościgi.oczywiście łóżko znajdowało się na trasie rajdu,a w szczególności moja połowa :? O godzinie 4.45 kiedy tabun przeleciał po raz kolejny po mnie wstałem.Wtedy kociaki ułożyły się na mojej połówce wyrka i poszły spać.Tak się wygryza konkurencję :D :D :D

petera73

Od: Czw lut 23, 2006 13:42

Post » Pt lip 07, 2006 7:37 Re: To była noc

petera73 pisze:Dzisiejszej nocy nasz pokój przypominał poligon w Drawsku podczas manewrów NATO.Kociaki wyspały się za dnia,natomiast w nocy urządzały sobie rajdy i pościgi.oczywiście łóżko znajdowało się na trasie rajdu,a w szczególności moja połowa :? O godzinie 4.45 kiedy tabun przeleciał po raz kolejny po mnie wstałem.Wtedy kociaki ułożyły się na mojej połówce wyrka i poszły spać.Tak się wygryza konkurencję :D :D :D

:lol: :lol: :lol:

CoolCaty

Post » Pt lip 07, 2006 12:20

Macie za mały pokój :twisted:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pt lip 14, 2006 19:16

Nasza rodzinka powiększyła się o trzy kociaki.Są w tym samym wieku,co nasza Świetna Trójca.Miały wybór,albo schronisko,albo my.Wybrały nas.Jesteśmy bardzo zadowoleni.Są takie ładne(łaciate),ich zdjęcia w niedalekiej,mam nadzieję,przyszłości.
Bardzo chcemy pomagać kotkom,jednak jak wszyscy wiecie,jest to bardzo kosztowne.
Jak dotąd bardzo pomaga nam ANSKR(Dziękujemy Ci całym sercem Aniu)
Jednak ja wpadłem na pomysł(przy podszeptach Ani)i zamieściłem ogłoszenie na KOTY o tym,że wykonam takie jak u nas zabezpieczenia okien.Nie chcę zapłaty za robociznę,a moze inaczej zrobię to za karmę dla kotków i żwirek.Koszty materiałów są naprawdę niewielkie.
Wszyscy chętni są mile widziani
Podam jeszcze,w ramach reklamy oczywiście :P ,numery telefonów
888 146 283 - Piotrek(petera-ja)
888 324 278 - Kasia (Wlodaro - moja Dziewczyna)
Moja oferta dotyczy Łodzi i najbliższych okolic.Niestety nie dysponuje samochodem,a koszty dojazdów do oddalonych miast,to zbyt duże uszczuplenie i tak już śmiesznie małego budżetu.

petera73

Post » Pon lip 17, 2006 8:07 RAPORT

Nasz domek tętni życiem jak nigdy dotąd :lol: Sypialnia przypomina pokój dziecięcy.Rozróbom nie ma końca.Kociaki rosną jak na drożdżach i ich możliwości też.Nie potrzebny jest telewizor,a komputer już nie służy do oglądania filmów(net mamy tylko w pracy)tylko stoi.
Przecież żadna komedia nie będzie nawet w połowie tak dobra jak widok Diego stojącego na pazurkach,zjeżonego z wyjątkowo "groźną" miną i straszącego swój własny cień,lub z braku sutka ciumkającego siusiaka Leonka(mam pewne obawy co do heterosexualności obydwu :D :D
Nic nie zastąpi widoku Leonka,który po odejściu od miseczki nie jest w stanie polizać się w łapkę,bo jego brzuszek jest tak duży,że przeważa i biedaczek pada na bok :D .Poza tym lepiej nie zbliżac się do niego w czasie spożywania posiłku.Słyszymy wtedy ostrzegawczy mruk i łapka z pazurkami chroni strefy wokoło miseczki.
Nie ma nic słodszego od Kasi,która,gdy tylko położe się na łóżku przybiega mrucząc jak traktorek.

Wczoraj figurki naszych pociech zostały określone mianem "gruszki".Chłopaki nie mieli nic przeciwko,ale Kasia poczuła sie chyba z lekka urażona :)

petera73

Post » Wto lip 18, 2006 6:18

petera73 pisze: wykonam takie jak u nas zabezpieczenia okien.Nie chcę zapłaty za robociznę,a moze inaczej zrobię to za karmę dla kotków i żwirek.Koszty materiałów są naprawdę niewielkie.
Wszyscy chętni są mile widziani

A jakie zabezpieczenia sa u Was :?: Bo ja bardzo bardzo zainteresowana jestem :) no i Dwukot rowniez :D
A tak wogole to gratulujemy zakocenia :D
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Wto lip 18, 2006 7:41

Zabezpieczenia są świetne :D .
Kombinuję, jak takie coś założyć na moim balkonie
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Wto lip 18, 2006 7:54 Re: RAPORT

petera73 pisze:Wczoraj figurki naszych pociech zostały określone mianem "gruszki".Chłopaki nie mieli nic przeciwko,ale Kasia poczuła sie chyba z lekka urażona :)

A to ja bardzo przepraszam panienkę Kasię, ale model gruszka jest obecnie najmodniejszy wsród malutkich kociąt, więc nie ma się co obrażać.
Dzidziusie są słodkie, takie małe puchate kuleczki z ciemnymi noskami :1luvu:

CoolCaty

Post » Wto lip 25, 2006 8:24

Połączyliśmy obydwa mioty. To, co się dzieje w mieszkaniu jest bardzo trudne do opisana jest po prostu roznoszony w posadach. Dala kociaków wszystko stanowi zabawkę począwszy od ciuchów na wieszakach w szafie a skończywszy na reklamówkach. Franek próbuje ustawić wszystkie kociaki, ale nie jest tak łatwo Dieguś – miodowy burasem wczoraj go sprał za to. Kociaki są niesamowite wyjadają Perle z miseczki, mimo iż ich są pełne załatwiają się w jej kuwecie, a mają dwie swoje.

wlodaro

Od: Czw lut 23, 2006 14:17

[poprzednia]