Moich dziewięć skarbów.a może więcej?fotki

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw gru 21, 2006 11:35

Dziękuje Dorciu ,a ja go prześlę dalej tak bardzo jest wszystkim potrzebny :)

Monika L

Od: Śro wrz 21, 2005 14:53

Post » Czw gru 21, 2006 21:32

Światełko Betlejemskie trafiło do kościoła,z tamtąd każdy kto chciał zabierze do domu,a każdy chciał :lol: i niech czyni dobro :lol:
Kropce chyba wraca grzybek,cos jasniejsze uszka ma miejscami,zawcześnie się cieszyłam ,ale trudno ,zaraziła mnie to razem sie bedziemy smarować :lol:
Teraz wszystkie prawie koty ,prawie bo Niunia i Nelka nie , dostają Unidox ,podobno dobry na ich przypadłości ,Ponci wlazło na oczy ,konia trojanskiego do domu wpuscilam :evil:
Małgosia pisala mi o Misiu ,tym slicznym białym z czarnym ogonkiem ,niestety tez się leczy ale jest fajny ,rozbrykany,pisze o nim z taka czułością :lol:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt gru 22, 2006 10:26

Misio znalazł wspaniały domek :D

Monika L

Post » Pt gru 22, 2006 10:48

Tak ,ciesze sie bardzo bo z Misiem niestety problem ,robale okropne ,mimo odrobaczan i nie moga się ich pozbyć , rzygał takimi żywymi ,wrednymi potworami :cry: ta grzybica, herpers ,zaraził dziecko grzybem ,ich jeszcze nie wiem ale chyba nie , Małgosia to cudowna osoba ,mysle ze oni wszyscy .
A kiedy ty sie dokocisz :wink:
Ja w skrytosci ducha ci powiem że jestem taka szczęśliwa że Kropcia u nas została ,.mialam taki ból serca i taką rozterke z jednej strony mieszkanie jak dziupla z drugiej strony stan posiadania i resztki rozumu ,no ale wszystko przegralo z Kropką :lol:
Własnie przed chwilą przewaliły drapak ,prosto na talewizor ,zdążyłam złapać zaczym wszystku runeło :evil:
Przestawiłam go bo piore dywanik,niestety te drapaki nie są stabilne :cry: biedna Niunia tak się wystraszyła że nie wiedziała spadając gdzie ma uciekać :cry:
Teraz drapak wrócił na miejsce ,przymocowany i już wzzystkie go okupują ,no jak ja mogłam drapak im przestawić ,potwór ze mnie :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt gru 22, 2006 10:51

Dorciu, jeszcze nie gratulowałam Ci pięknego, czarno-białego akcentu w Twoim pastelowo wybarwionym stadku. :lol: Gratuluję teraz. I Kropci gratuluję cudnego domku.

I wesołych Świąt Wam wszystkim.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Pt gru 22, 2006 11:11

Dorciu, u Ciebie drapak a u mnie choinka wciąż leci.
Odkąd mam więcej kotów, choinka musi być plastikowa, bombki też. Właśnie przyniosłam ją z piwnicy i postawiłam taką „gołą” jeszcze. I stała się ona najlepszym drapakiem na świecie. Wspinają się po niej, szarpią gałązki. Mala, leciutka Małgosia to nawet śpi wśród gałązek. Mają tyle radości, jak tu im odebrać.

Dorciu, na robale próbuj różnych środków, nie powtarzaj tego samego. No i niestety pewnie wiesz, że musisz odrobaczyć jednocześnie całe towarzystwo.

Życzę Ci wspaniałych Świat w powiększonej rodzince!
To nic, że ciasno, ale jak cudownie razem, w atmosferze miłości.
Buziaczki.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)

Prakseda

Od: Czw cze 16, 2005 10:35

Post » Pt gru 22, 2006 11:29

Dorciu cudowa osobą jest Małgosia bo ciężkie te ich poczatki :D
Czekamy na Albercika ,jest teraz leczony wraz z rodzeństwem.
Miał być na świeta z nami :(

Monika L

Post » Pt gru 22, 2006 11:30

Agn ,Praksedo ,Moniko ja równierz życze wam miłych ,spokojnych ,radosnych świąt i waszym zwierzakom wszystkiego naj... :lol: jasne że gabaryty niewazne ,nam jest dobrze ,im napewno tez ,jestesmy razem ,kochamy sie nawzajem czy więcej coś trzeba :lol:
Sadze że z choinką bedzie to samo ,ale ja uparłam sie na żywą , bo pachnie ,bo potem duzo sprzatania igieł, bąmbek nie mam prawie wcale ,ale ale zwierzaków mam full :D
Nawet Gadzine nie paszczy że Kropulec został :wink:
Zapomnialam napisać Kropcia drapie sie w uszko ,więc zajrzałam i mam niespodzianke :evil:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt gru 22, 2006 12:13

Dorciu oby najmniej takich niespodzianek .Kropcia wprowadziła w Wasz dom mały zamęt a Wasza miłość jest taka piękna :D
Ma w sobie coś ten skarbek że synia nawet przkabaciła :wink:

Monika L

Post » Pt gru 22, 2006 19:27

Jutro TŻ jedzie zawieżć kociaki do brata reddie ,wszystkie 3 jadą na tymczas w daleki świat ,ale z nich szczęściarze :lol:
Madziu jesteś wielka :lol:
Bartek do ry-bki po pierniczki ,a ja z kotami do weta :wink:
Zajadam sie wyrobami od Harpi ,ona to ma ręke i smak :D .
Obrazek

dorcia44

Post » Sob gru 23, 2006 15:54

Oszalała żmija mała ,skacze po drzewku ,gryzie ,biega ,odwala grzbieciki ,bokiem szturmuje ,no szaleje ,a Nela wącha ,chodzi w koło ,paca łapką,reszta przygląda sie z wysokości,tak bezpieczniej :D
Bartek przywiózł pierniczki na choinke i wiecia co są cudne ,pachną pięknie ,żal bylo zjeść ale swinia jestem i predko do gęby włożyłam i żąłuje już.............. ,że tylko dwa tuziny zamówiłam :oops: Pychota :lol:
W domu wszyscy głodni bo o jedzeniu to ja całkiem zapomniałam ,ja miałam kapuche od Harpi a oni ....nic :wink:
Będe kombinować.
Kociaki już w Bydgoszczy u Madzi ,jest to :aniolek kobieta ,wzieła wszystkie 3.
Obrazek

dorcia44

Post » Sob gru 23, 2006 21:21

Zaczeło się :D bombki już fruwają :lol:
Wszystkim zaglądającym do mojego wątku życze
ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT W MIŁOŚCI I PRZYJAZNI, W CIEPLE DOMOWEGO OGNISKA I Z FUTRAMI PRZY BOKU :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob gru 23, 2006 21:31

No to wesołych Świat nie trzeba Wam życzyć :wink: :lol: zatem ZDROWYCH ŚWIĄT i nie tylko świąt Dorciu. :s4:
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Sob gru 23, 2006 22:09

Dziękuje Basiu ,masz racje u nas wesoł, chociaz teraz towarzystwo sie pospało.
Żabciarybcia pierniczki od ciebie są piękne ,słodkie ,urocze i pyszne :D
Obrazek

dorcia44

Post » Nie gru 24, 2006 0:17

Niech Świąteczne Życzenia
mają moc spełnienia.
Te całkiem błahe i te ważne,
te dostojne i te ciut niepoważne,
Niech się spełnią....
Nataniel lat 12:)

Alina1971