Uwielbiają się na nim wylegiwać ale go nie drapią - pewnie wcześniej tej opcji nie znały

Przepraszam że się tu podpinam ale nie chcę mnożyć wątków.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Majszczur pisze:Hamaczek na grzejnik, tzn co, termofor między warstwami materiału, czy poduszka elektryczna
Majszczur pisze:Hamaczek na grzejnik, tzn co, termofor między warstwami materiału, czy poduszka elektryczna
Chilli pisze:Majszczur pisze:Hamaczek na grzejnik, tzn co, termofor między warstwami materiału, czy poduszka elektryczna
Cos takiego:
A co do tuby - to ta na drapaku ma kolo 25-30 cm dlugosci i koty niebardzo wiedza co z tym zrobic
covu pisze:nadal nie doszedl do mnie mail od Ciebie...
wyslij moze na covu@poczta.gazeta.pl
ok?? bo chyba cos gmail sie wali, albo Twoja poczta, nie wiem
ja proponuje cos posredniego... okragly (kwadratowy) hamaczek zawieszony na sznurkachhihi
to moze byc ciekawe... bedzie mial cechy obu hamakow
Lena pisze:Fajny watek i bardzo na czasie jak dla mnie. Ja wlasnie jestem po wstepnym zaprojektowaniu "polek na koty" jak w skrocie nazywam taki ich mebelek, ktory idealnie wpasuje mi sie w nieuzywana wneke za drzwiami. Planuje poleczki, budke, tube i ruuuure owinieta sizalem od ziemi do sufitu po ktorej beda mogly wspinac sie jak po pniu drzewa i zeskakiwac z niej na polki a teraz jeszcze do glowy mi dzieki Wam wpadł hamak i musze przemyslec jak go upchnac. No i oczywiscie zwisajace zabawki.
Mam nadzieje Covu ze nie obrazisz sie jak pomecze Cie kiedys na pw lub mailem o szczegoly techniczne wykonania czegos takiegoBo mam strasznie duzo roznych desek w domu (szkoda by sie zmarnowaly) i smykalke do takich rzeczy troche tez a poza tym TZ ostatnio po 3 dniowej imprezie z kolegami gdy wracal o 6 rano do domu a raczej wczolgiwal sie a ja mu nieodmiennie rano podawalam kefirek i kawe, przyrzekl ze "jestem aniolem i zrobi dla mnie co tylko zechce"...
Więc będzie pólki wycinal wyzynarka i borował dziury w scianach i syficieA co! Teraz juz nic nie stoi na przeszkodzie w zrealizowaniu mojego pomyslu sprzed paru miesiecy - skoro mam juz żarliwa deklaracje pomocy TZa
Bonkreta pisze:A my właśnie jesteśmy w trakcie produkcji playstation dla kotów![]()
Projekt by me, wykonanie wspólne z TŻtem. Powinniśmy zakończyć prace w weekend, to się pochwalimy - mam nadzieję, że będzie czym
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 84 gości