PPS Ostatni eksperyment ze zdjęciem mojej kocicy...
Może wreszcie teraz się udało.
Pozdrawiam
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
B_elf_er pisze:Witam Was. Jestem tu nowy. Chciałbym się jednak dowiedzieć czegoś w sprawie tego czarnego kociaka.
Powiem krótko.
Mieliśmy kocicę, ślicznego dachowca, ale odeszła od nas w lutym tego roku po 10 latach i ośmiu miesiącach do 'krainy wiecznych łowów'...
Pustka w domu - trudna do opisania.
Powoli jednak rodzinka moja, zwłaszcza córka (dorosła już), zaczęła przebąliwać coś o nowym lokatorze.
W tej chwili mamy remont kuchni, ale za jakieś 10 dni...
Moi chcieliby mieć małego, ale ja... - niekoniecznie.
Zwracam się więc do Was, głównie do Emilki) z zapytaniem - czy ewentualnie moja kandydatura mogłaby być wzięta pod uwagę.
Prześledziłem cały post, dotyczący Rudzielca i jestem także gotów sfinansować odpowiednie badania.
Pozdrawiam,
Maciej
B_elf_er pisze:Zwracam się więc do Was, głównie do Emilki) z zapytaniem - czy ewentualnie moja kandydatura mogłaby być wzięta pod uwagę.
Prześledziłem cały post, dotyczący Rudzielca i jestem także gotów sfinansować odpowiednie badania.
Pozdrawiam,
Maciej
B_elf_er pisze:Moi chcieliby mieć małego, ale ja... - niekoniecznie.
Emilka pisze:B_elf_er pisze:Moi chcieliby mieć małego, ale ja... - niekoniecznie.
Tiko to i tak mlody kociaczek,nie bedzie mial wiecej niz 5 miesiecy
mircea pisze:Emilko, napisz do Belfra na maila lub lap go na gg, tak jak prosil, bo moze tu nie zaglada tak czesto??![]()
Kciuki za dom dla pieknego smutnego kociaka![]()
Emilka pisze:a ja napisalam na gadu gadu.Czekamy wiec na odpowiedz.
Mam nadzieje ze nie jest za pozno
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 95 gości