Przemysław Repak.
Klinika Weterynaryjna. 64 – 500 Szamotuły,.
ul. Szczuczyńska 54.
(061) 292 00 87
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Catrina pisze:Piszcie do gazet, Urzedu Miasta w Szamotulach. Ja osobiscie napisze jeszce zwykly tradycyjny list do kliniki Repaka. wnerwia mnie ten gosc.![]()
Przemysław Repak.
ul. Szczuczyńska 54.
(061) 292 00 87
.Trzeba też powiadomić media - prasa, telewizja..
Ja niestety nie mam takich kontaktów.
Ale wszystko musimy robić Z GŁOWĄ, a nie na hurra, dlatego ważne jest, żebyśmy się informowali o swoich działaniach! I nie należy nic robić za plecami burmistrza! On MUSI być o wszystkim informowany, żeby się nie zraził!
Catrina pisze:ja jeszcze napisalam skarge tutaj
http://www.vetpol.org.pl/index.html
to jest srodowisko ktore sie zna. troche wstydu mozna zrobic panu hyclowi.
mircea pisze:Catrina pisze:Piszcie do gazet, Urzedu Miasta w Szamotulach. Ja osobiscie napisze jeszce zwykly tradycyjny list do kliniki Repaka. wnerwia mnie ten gosc.![]()
Przemysław Repak.
ul. Szczuczyńska 54.
(061) 292 00 87
No,no - to co: piszemu skargi i petycje (innymi slowy: co myslimy na temat dzialalnosci pana Repaka![]()
) na ten adres??
A jesli chodzi o dzialania, to Tika ma rację:.Trzeba też powiadomić media - prasa, telewizja..
Ja niestety nie mam takich kontaktów.
Ale wszystko musimy robić Z GŁOWĄ, a nie na hurra, dlatego ważne jest, żebyśmy się informowali o swoich działaniach! I nie należy nic robić za plecami burmistrza! On MUSI być o wszystkim informowany, żeby się nie zraził!
Moze powinnismy stworzyc liste osob zainteresowanych, na której zaznaczymy kto, co i w jakiej dziedzinie moze zrobic dla Sycyna.
Ja ze swojej strony deklaruje kontakty z prasa: Poznanska, Wyborcza i portal internetowy naszemiasto.pl .
Do dziela!
Paszula pisze:Wyslalam link z artykulem i komentarzami do Prezesa Krajowej Rady Lekarsko-Weterynaryjnej dr n. wet. Tadeusza Jakubowskiego e-mail: vetpol@vetpol.org.pl
Moze tez do niego napiszcie!
Pzdr
Taki sam wysłałam do prezesa Wielkopolskiej Izby Lek-Wet Andrzeja Moskala.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 91 gości