Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Katy pisze:Bosh... Czy te oczka będzie się dało wyleczyć?I jak je leczyć, jak koty u tej pani sa... Ona im będzie poawała lekarstwa?
Bosz
Magija, dlaczego nie skontaktujesz się ze mną? Chcę i mogę jutro kupić karmę lub leki - tylko powiedz, jakie i gdzie mam Ci to dostarczyć? Będę w domu po 18-ej (tel. 670-19-43 lub e-mail kakawi@neostrada.pl (do 16-ej jestem w pracy kasia@imp.lodz.plMagija pisze:hop!
kotszprot pisze:Magija, dlaczego nie skontaktujesz się ze mną? Chcę i mogę jutro kupić karmę lub leki - tylko powiedz, jakie i gdzie mam Ci to dostarczyć? Będę w domu po 18-ej (tel. 670-19-43 lub e-mail kakawi@neostrada.pl (do 16-ej jestem w pracy kasia@imp.lodz.plMagija pisze:hop!
Pozdrawiam
Kasia
Magija pisze:kotszprot pisze:Magija, dlaczego nie skontaktujesz się ze mną? Chcę i mogę jutro kupić karmę lub leki - tylko powiedz, jakie i gdzie mam Ci to dostarczyć? Będę w domu po 18-ej (tel. 670-19-43 lub e-mail kakawi@neostrada.pl (do 16-ej jestem w pracy kasia@imp.lodz.plMagija pisze:hop!
Pozdrawiam
Kasia
Kasiu właśnie dzwoniłam, odebrał pan i powiedział, że już jesteś niezainteresowana
Magija pisze:kotszprot napisałam pw
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 78 gości