GaGoFiTooŚni-zapraszamy do nowego wątku-poproszę kłódeczkę

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 11, 2005 23:38

A Goga wyglada jak moja Kicia..... serio... tak w calokasztalcie.... hmmm.... wiem, ze to malo oryginalna masc kocia.... ale czyz nie sa piekne!! :)
Bzi

Paszula

Od: Pt kwi 09, 2004 16:29

Post » Wto lip 12, 2005 0:16

Zaciskamy z całych sił! Czesio & Romuch :D
Maraszek & Chester & Roman
... Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś. ...

Romuś [*] Czesio [*]

Nasz wątek
Mrunie, które odeszły

Maraszek

Od: Sob lip 05, 2003 19:02

Post » Wto lip 12, 2005 18:10

o jej? :ok:

angowe

Od: Sob paź 09, 2004 19:24

Post » Wto lip 12, 2005 20:02

Wszystkie kciuki i lapki trzymamy mocno :ok: :ok: :ok:
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Wto lip 12, 2005 20:13

Kciuki i lapeczki (a tych mamy sporo) zacisniete mooocno! :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto lip 12, 2005 22:28

kciuki . lapki i ogony zacisniete - musi byc dobrze :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Kaska

Od: Pt paź 17, 2003 21:24

Post » Wto lip 12, 2005 22:50

Bedzie dobrze - kciuki sa :ok:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Wto lip 12, 2005 22:54

Mocno zaciskamy !!

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

Post » Śro lip 13, 2005 1:08

Jarku, będzie dobrze.. :ok:
Musi być, koty moje zaciskają ogonki :ok:
Anna i koty
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Śro lip 13, 2005 1:17

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: sześć łapek i moje dwie ręce

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Czw lip 21, 2005 14:11

Hej,

DZIĘKI WSZYSTKIM ZA KCIUKI! :D :D :D

Fotopozdrowienia posyłają GaGoFiTooŚni...
Niedługo nieco więcej tekstu, a na razie dwa zdjęcia:

Goga na stałe zadomowiła się na "dole" - cudo moje bure jeszcze powarkuje na inne koty, ale (o dziwo!) nie zwiała na górę, kiedy w domu pojawiło się 9 dodatkowych mordek! Kicia jest kochana i uwielbia być myziana... Nawet nie wiecie jak się cieszę, że jest bardziej kontaktowa! :D :D :D :D

Obrazek

A to Fil Dziurawa Gęba w towarzystwie Moderatorka vel Charliego vel Klunia... Pokolenia dwa... Opiekunowie, którzy zarezerwowali Charliego powiedzieli, że mają nadzieję, że wyrośnie na takiego kota jak Fil. Fil najpierw spęczniał z dumy, a potem poszedł sprać Gandalfa. :twisted: :twisted: :twisted:

Obrazek

janykiel

Od: Wto lip 05, 2005 19:54
Lokalizacja: miejscowy od 2002: ex Gandalf Jarka, ex janykiel3, ex ascalithion:P, ex Jose AB

Post » Czw lip 21, 2005 22:05

Piękna tygrysica. Swietnie ze nabiera odwagi to niesamowite jak niektorym kotom dlugo przychodzi zanim zaufaja we wlasne sily. :lol:
A czarna parka jest niesamowita :lol: az szkoda ich rozdzielać-super wygldają.
Proszę o wiecej fotek i moze wiecej takich kompozycji jak Fil i miniaturka Fila. Co to za 9 mordek u ciebie? bo nie jestem na czasie :oops:

betix

Od: Pon sie 11, 2003 22:37

Post » Pt lip 22, 2005 8:08

Jakie zielone gogowe oczeta :1luvu: i ja oni razem wygladaja 8O Fil i Moderatorek :1luvu:
Ciesze sie Jarku ze juz jestes i zycze duzo zdrowka :mrgreen:

I rozsiadam sie wygodnie w tym watku :lol:
Obrazek
Fanaberia i Aisha

Ann_pl

Od: Pon sty 13, 2003 10:46

Post » Pt lip 22, 2005 8:43

Jose Arcadio Buendia pisze:Obrazek

Jose :lol:
Przeciez klonowanie jest w Polsce zabronione :twisted:
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Sob sie 06, 2005 22:49

Normalnie muszę Wam o tym napisać:

Wiecie, kto szaleje w kuchni i wpokoju z myszką? Wiecie kto? No zgadnijcie...

ŚNIEŻKA! 8O 8O 8O 8O 8O
Myślałem, że to jakaś chwilowa tendencja, kiedy kilka dni temu zabawiała się koło kociąt... Ale widzę, że jej się to utrwala... szaleje już kilkanaście dobrych minut i ma na mordce taką radochę wymalowaną, że jest to nie do opisania. A to jest mój najbardziej stateczny kot! Najpoważniejszy. Najbardziej zdystansowany! Boooooosz... co te dzieci robią z kotów....
To niesamowite, bo przecież Snieżka to niemłody kot. Niełatwo u takiego, na dodatek nieufnego kota zmienić przyzwyczajenia, a tu teraz jeszcze nie jest najbardziej komfortowy czas po temu: masa kociąt w domu i sporo zamieszania... A tu proszę... Ale powinienem wiedzieć, że coś się święci, kiedy zobaczyłem to:

Obrazek

A Śnieżka przecież nie toleruje żadnej bliskości z innymi kotami! Z maluchami szczególnie! 8O 8O 8O

Toosia ma problem. Toosia nie jest jeszcze stara. Toosia jest młodziuteńka. Toosia chętnie by się bawiła z maluchami, ale dla nich jest za wielka. Homer był niezły, ale wolał Psotkę... Toosia chodzi smutna... Jedynym pocieszeniem dla Toosi są łakome kąski kociąt smakowitej karmy, ktore pozwala się jej podkradać i balkon ze śpiworowym hamakiem... Tak - balkon jest cacy!

Obrazek

A kocięta mimo wszystko jakiś wpływ wywierają na mordeczkę:

Obrazek

Podobnie uważa Goga, która na balkonie spędza chyba z 80% czasu dnia. Zwykle siedzi na parapecie okna przy którym stoi komputer, ale bywa, że eksploruje i zwiedza... Ją kocięta bardzo stresują... Widać, że bardzo walczy ze sobą, by przewędrowac po podłodzxe gdzieś... a kiedy na swojej drodze spotka malucha, natychmiast warcząc zawraca... Ten stres sprawia, że ostatnio posikuje czasem do posłanek w koszykach... mam nadzieję, że dołożenie dodatkowej kuwety ten problem rozwiąże...
A tak Gogunia eksploruje:

Obrazek

Obrazek

Filemon szaleje po swojemu. Zawsze raz dziennie wybiera sobie jedną zabawkę, najlepiej jakąś puchatą i metodycznie morduje ją warcząc tak, że się echo po domu niesie... A arsenał ma niezły (nie wiem czy juz pokazywałem Fila i jego arsenał...):

Obrazek

CZasem zaś, kiedy się zniecierpliwi, choćby małą pojętnością Mokki i Panny M. które uczy pić wodę z kranu demonstruje swój niesamowity repertuar min, w których niezmiennie o całościowym wyrazie artystycznym decydują oczy. A te ma Fil wspaniałe!

Obrazek

Gandalfa oczom też nic nie można zarzucić...;) Kocur Gandalf toczy ostatnio wyimaginowaną batalię o przywództwo. Jest mianowicie przekonany, że kocur Fil postanowił mu dokopać na poważnie. Gandalf jest przekonany, że z Filem współdziała Goga i inne koty. Więc na wszelki wypadek napada też na Gogę właśnie, Śnieżkę, i całą resztę... Poza maluchami. Maluchów pilnuje... Jak wszystkich zresztą... I robi bardzo poważne miny... :twisted:

Obrazek

Uznał też, że wpatrując się w koty zbyt nachalnie, będzie je prowokował a potem wszystko będzie na niego. Postanmowił sięc być bardzo sprytny i zaczął obserwować pokój w jego odbiciu... W ten sposób Gandalf stał się pierwszym kotem, który komputerowo zarządza wyimaginowaną (czyli wirtualną nomen omen) walką o dominację... Chwała mu! Przed centrum dowodzenia potrafi spędzać naprawdę wiele czasu...

Obrazek

No, to tyle na dziś... postaram się regularnie uzupełniać, choć to wcale nie jest teraz łatwe... papa... :D :D

janykiel

Od: Wto lip 05, 2005 19:54
Lokalizacja: miejscowy od 2002: ex Gandalf Jarka, ex janykiel3, ex ascalithion:P, ex Jose AB

[poprzednia][następna]