Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mysza pisze:Wszystkie ciotki chętne zobaczyć pszczółki zapraszam w czwartek od godziny 18:00-18:30 do północy
Atka pisze:Mysza pisze:Wszystkie ciotki chętne zobaczyć pszczółki zapraszam w czwartek od godziny 18:00-18:30 do północy
Czy to znaczy, że moja propozycja nie przejdzie?
Bo w czwartek to nie wiem, czy dam radę ...
Atka pisze:Mysza, ja sobie tak myślę ... bo Ty pewnie będziesz coś odbierała od Kasi w sobotę? I może będzie Cię trzeba do domu podwieźć? I ja całkiem przypadkiem mogę mieć przy sobie aparat
Ann_pl pisze:Atka pisze:Mysza pisze:Wszystkie ciotki chętne zobaczyć pszczółki zapraszam w czwartek od godziny 18:00-18:30 do północy
Czy to znaczy, że moja propozycja nie przejdzie?
Bo w czwartek to nie wiem, czy dam radę ...
Wiec musisz dac rade, bo masz konkurencje z aparatem
AGA-cka pisze:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
:1luvu::1luvu::1luvu:
(dlaczego oglądanie jutro, a nie dziś? Dziś mam wolne, a jutro pracuję do 20.15...)
Mysza pisze:Atka pisze:Mysza, ja sobie tak myślę ... bo Ty pewnie będziesz coś odbierała od Kasi w sobotę? I może będzie Cię trzeba do domu podwieźć? I ja całkiem przypadkiem mogę mieć przy sobie aparat
przegapiłam![]()
będę trochę puszek odbierać, mogę się spóźnić do Kasi :/ więc jakbyś zabrała i przypadkiem przywiozła to po prostu
AGA-cka pisze:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
:1luvu::1luvu::1luvu:
(dlaczego oglądanie jutro, a nie dziś? Dziś mam wolne, a jutro pracuję do 20.15...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości