To ja chyba jeszcze nie widziałam prawdziwego szylkreta. Tzn. naocznie nie widziałam, realnie.

Jak mata jakieś futro takie z bardzo bliska, to wrzućta, proszę Was ładnie...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ania Z pisze:Pokazałam tylko jeden wariant wspinaczki, ale lubi jeszcze po ludziach :evil: , futrynach drzwi , meblach, tak właściwie dla mojej alpinistki wszystko jest dobre.![]()
Ja już nadzieję na grzecznego kotka porzuciłam tak chyba 2-3 miesiące temu.
Wawe pisze:Ania Z pisze:Pokazałam tylko jeden wariant wspinaczki, ale lubi jeszcze po ludziach :evil: , futrynach drzwi , meblach, tak właściwie dla mojej alpinistki wszystko jest dobre.![]()
Ja już nadzieję na grzecznego kotka porzuciłam tak chyba 2-3 miesiące temu.![]()
Aha i ciagle zapominam, aby nie schylać się w kuchni, kiedy to diablik urzęduje na blatach kuchennych - natychmiast zmienia miesce pobytu na... moje pochylone plecy.![]()
Hania pisze:Powiedzcie pliz, czy wasze tricolorki są równie socjopatyczne :?:![]()
Pzdr
Hania pisze:Aniu Z!!!
Twoja Kiara jest b. podobna do naszej Hani - ten sam typ tricolorki, z przewagą czarnego, białe i rude wstawki. Hania ma symetrycznie rudy nosek na całej długości. Ale z daleka moglabym sie pomylicAle nie mam na razie zdjęć na dowód
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, nfd, Tundra i 84 gości