ale nawet nie mogę o tym mysleć , budżet nie pozwoli
ale
z całej siły za odpowiedni domek.Moderator: Estraven
z całej siły za odpowiedni domek.
Anda i koty 
Poniewaz˙ mys´l o kotce nie daje mi spokoju mam pytanie: czy karma dla alergików moz˙e w jakis´ sposób zaszkodzic´ doros?emu, zdrowemu kotu?
Juz˙ wyjas´niam o co chodzi, otóz˙ mam takiego na stanie (ten z podpisu:)) jest to pó?toraroczny kastrat z tendencja˛ do tycia niestety. Gdybym sie˛ zdecydowa?a wzia˛c´ kotke˛ konieczna by by?a dieta dla alergików. Naj?atwiej by?oby to przeprowadzic´ w ten sposób, z˙e oba koty dostawa?y by ta˛ sama˛ karme˛ i sta˛d moje pytanie.
Dodam jeszcze, z˙e rezydent odz˙ywia sie˛ prawie wy?a˛cznie sucha˛ karma˛.

kasia piet pisze: mam dwa koty - jedna alergiczke i jedna bez alergii, obie dostaja karme dla alergikow. W karmie nie ma lekow, karmy dla alergikow maja bardzo prosty sklad, zawieraja skladniki najrzadziej uczulajace,np. suchy Trovet RRD - to krolik i ryz, suche Sensitivity Control - tapioke i rybe - capelina, sa tez mokre karmy dla alergikow. Obydwie moje kotki sa szczuple i maja zdrowa, blyszczaca siersc. Karma zostala od razu zaakceptowana.
Anda i koty 
Anda pisze:kasia piet pisze: mam dwa koty - jedna alergiczke i jedna bez alergii, obie dostaja karme dla alergikow. W karmie nie ma lekow, karmy dla alergikow maja bardzo prosty sklad, zawieraja skladniki najrzadziej uczulajace,np. suchy Trovet RRD - to krolik i ryz, suche Sensitivity Control - tapioke i rybe - capelina, sa tez mokre karmy dla alergikow. Obydwie moje kotki sa szczuple i maja zdrowa, blyszczaca siersc. Karma zostala od razu zaakceptowana.
no to sorry Kasiu za moje ma?o profesjonalne porady

Anda i koty 
koteknaplotek pisze:o Nic tylko trikolorka. Żaden inny. A ja chce mieć rudzielca!!!!

Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, kota_brytyjka i 106 gości