Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:To bardzo dobra forma, dziękuję, że to zorganizowałaś, Kasiu!![]()
![]()
elkaole pisze:Ja poproszę numer konta. Jestem na tak
MaryLux pisze:Jestem bardzo wzruszona, dziękuję wszystkim Wam, pani L. Codziennie przynosi mi obiady, dziś była też w aptece po moje leki
ewkkrem pisze:Kasiu, 500 zł podzielone na 22 osoby to w przybliżeniu 22,80. Niby nic (dla nas) ale Ty wzięłabyś na siebie składkę 80 zł. Jak ściepa po równo to nie kaleczmy Twojego portfelaPrzelew można zrobić na każdą kwotę i ... reszty grosikami nie musisz wydawać
![]()
Poproszę o nr konta lub nr tel. do blika - jak wolisz.
Silverblue pisze:Jak dla mnie nie musi być żadnego potwierdzenia.
Katarzynka01 pisze:MaryLux pisze:Jestem bardzo wzruszona, dziękuję wszystkim Wam, pani L. Codziennie przynosi mi obiady, dziś była też w aptece po moje leki
Marysiu, najważniejsze, że jest ktoś, kto codziennie może do Ciebie podejść
ewkkrem pisze:Kasiu, 500 zł podzielone na 22 osoby to w przybliżeniu 22,80. Niby nic (dla nas) ale Ty wzięłabyś na siebie składkę 80 zł. Jak ściepa po równo to nie kaleczmy Twojego portfelaPrzelew można zrobić na każdą kwotę i ... reszty grosikami nie musisz wydawać
![]()
Poproszę o nr konta lub nr tel. do blika - jak wolisz.
No daj spokój, nie będziemy się tak bawić, wg Twojego wyliczenia jeszcze na tym zarobię![]()
Nie mam blika, okrutnie mi przeszkadzał
Dziewczyny, podam nr konta po moim rozliczeniu się z panią L.
Wtedy będę mogła nawet pokazać potwierdzenie przelewu no i sprawa będzie załatwiona
ewkkrem pisze:Nie musisz zarobić, możesz dać Pani L 1 zł i 60 gr. premii(...)
Wybacz ale ja kocham matematykę i mam wypaczone poczucie tzw. "sprawiedliwości"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Maniek19, sherab i 175 gości