Ravar pisze:Też mam amodip, opak. 30 + 1 tabletka z ostatniej paczki.
Ravar, za ile oddasz te 31 tabketek?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ravar pisze:Też mam amodip, opak. 30 + 1 tabletka z ostatniej paczki.
Nutoski pisze:Ravar pisze:Też mam amodip, opak. 30 + 1 tabletka z ostatniej paczki.
Ravar, za ile oddasz te 31 tabketek?
Ravar pisze: Co do dostępności, przynajmniej u nas w LU jest niedostępny w wielu klinikach/u wielu vetów. Okresowo jest a raz nie ma. Leczenie lekiem z taką dostępnością jest frustrujące.
katarzyna1207 pisze:Ravar pisze: Co do dostępności, przynajmniej u nas w LU jest niedostępny w wielu klinikach/u wielu vetów. Okresowo jest a raz nie ma. Leczenie lekiem z taką dostępnością jest frustrujące.
Nam wetka zamiast amodipu sprzedała telmisartanum - tylko muszę go dzielić na 16 części, ale skalpelem jakoś daję radę .
izka53 pisze:to jaką dawkę masz ? bo mam na wydanie około 80 dawek 3 mg, podzielonych w aptece. Myszka brała z amodipem.
izka53 pisze:a jakiej gramatury masz te tabletki ? no bo żal mi wyrzucić, jakby się komuś przydaly, a Ty miałabyś bez dzielenia
izka53 pisze:Ja to Tobie wyslę, bez żadnej zapłaty. Wychodzi, że masz dawkę 2,5 mg, moje są 3 mg, więc powinno byc dobrze. Daj tylko adres.
BTW - jak powiem chłopakowi w aptece, który to szykował, to się na bank ucieszy, że poszło dalej. On ma starutką schorowaną sunie, więc dokładnie rozumie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości