zapowiada się niemal cały weekend spędzony w domu
Hienusia najbardziej szaleje o 22-23 i około 5 rano, więc jakby co odeśpię za dnia
kiedy sie bawi, zapomina o rujce, więc wymęczę ja zabawą
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorot pisze:zapowiada się niemal cały weekend spędzony w domu
Hienusia najbardziej szaleje o 22-23 i około 5 rano, więc jakby co odeśpię za dnia
kiedy sie bawi, zapomina o rujce, więc wymęczę ja zabawą
dorot pisze:zauważyłam u Demonka łysiejące miejsca na tylnich nogach, nie mam pojęcia co to może być, pędzę dzisiaj do weta, no trochę mam stracha![]()
Z Hienusia już dobrze, rujka zupełnie mineła.
Diabliczka ukradła mi liść kapusty, jak robiłam gołąbki w piątek w nocy. Złodziejka jedna, ale podzieliła się z Demonkiem![]()
i myli się nawzajem w nocy w sobotę
![]()
wietrzę spisek jakiś, operację przejęcia lodówki czy coś w tym stylu
Jowita pisze:dorot pisze:zauważyłam u Demonka łysiejące miejsca na tylnich nogach, nie mam pojęcia co to może być, pędzę dzisiaj do weta, no trochę mam stracha![]()
Z Hienusia już dobrze, rujka zupełnie mineła.
Diabliczka ukradła mi liść kapusty, jak robiłam gołąbki w piątek w nocy. Złodziejka jedna, ale podzieliła się z Demonkiem![]()
i myli się nawzajem w nocy w sobotę
![]()
wietrzę spisek jakiś, operację przejęcia lodówki czy coś w tym stylu
czy te łyse miejsca są na zgięciach tylnych łapek? Bo moje oba tez to maja, ale nie ma tam żadnych zmian, wygląda, jakby się futro wytarło...
dorot pisze:Ann, liść leżał na stole, było to w trakcie produkcji gołąbków, podgotowany i czekający na farsz do zawinięcia...nie do zwinięcialodówki nie oddam, moja ci ona jest
Mysza pisze:Beaty Telma tak ma. Robiła zeskrobiny i wyszedł grzyb. bardzo nietypowy bo występujacy na sluzówkach a ona na piety zawędrował
Mysza pisze:Beaty Telma tak ma. Robiła zeskrobiny i wyszedł grzyb. bardzo nietypowy bo występujacy na sluzówkach a ona na piety zawędrował
Jowita pisze:Mysza pisze:Beaty Telma tak ma. Robiła zeskrobiny i wyszedł grzyb. bardzo nietypowy bo występujacy na sluzówkach a ona na piety zawędrował
ale czy oprócz łysych placuszków o średnicy może 0,5 cm dokładnie na stawach i nigdzie więcej, grzyb też jest możliwy?
Mysza pisze:Jowita pisze:Mysza pisze:Beaty Telma tak ma. Robiła zeskrobiny i wyszedł grzyb. bardzo nietypowy bo występujacy na sluzówkach a ona na piety zawędrował
ale czy oprócz łysych placuszków o średnicy może 0,5 cm dokładnie na stawach i nigdzie więcej, grzyb też jest możliwy?
jest
ale Telmay grzybek w tym miejscu jest tak nietypowy, że żaden wet tego nie widział, wiec wasze wcale tego nie musza mieć. Mogły sie faktycznie wytrzeć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Jura, Patrykpoz, puszatek i 35 gości