Moderator: Estraven
 To mama i babcia prawie wszystkich kotów od bezdomnych
 To mama i babcia prawie wszystkich kotów od bezdomnych 

tabo10 pisze:meggi 2 pisze:Mogę tylko podnieść wątek. Tabo mam pełno pojemników, będę w piątek w Twoich okolicach to chętnie oddam.
poproszę
Meggi2,te maluchy to kolejny miot kotki,którą Ariel miała łapać w listopadzie zeszłego roku,co deklarowała na poprzednim moim wątku
.
Z tego zaniedbania pojawiło się na świecie już kilka miotów. Oczywiście do tej pory NIKT w tej sprawie palcem nie kiwnął. Mimo,że akurat Ariel mieszka 2 kroki stamtąd!
Więc czego wymagać od bezdomnych i reszty społeczeństwa,skoro aktywni forumowicze przejawiają taką postawę...
 i słodkich maluszków
 i słodkich maluszków   

Narazie wygląda,że jest ok,ale to wiekowa kotenia i drżę o nia podwójnie,albo potrójnie.Cieszy mnie tylko,że je. Ona nie jest szczęśliwa w domu,u bezdomnych hasała po trawce,a tu więzienie. U nich do domku wcale nie wchodziła. Jak próbowali zamknąć drzwi pryskała migiem na zewnątrz.Jak większość kotów,bo tam taki syf i zapach
 Narazie wygląda,że jest ok,ale to wiekowa kotenia i drżę o nia podwójnie,albo potrójnie.Cieszy mnie tylko,że je. Ona nie jest szczęśliwa w domu,u bezdomnych hasała po trawce,a tu więzienie. U nich do domku wcale nie wchodziła. Jak próbowali zamknąć drzwi pryskała migiem na zewnątrz.Jak większość kotów,bo tam taki syf i zapach  A koty są bardzo czyste...
 A koty są bardzo czyste... i na pocieszenie indyka Gerberka
 i na pocieszenie indyka Gerberka  
Koszmaria pisze:Colourpoint sliczny...
 ?
  ?Koszmaria pisze:Myslalam nawet o czwartym kocie niedawno:D

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości