Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kukuczolo pisze:Ok. Czyli przyjmuje ze jednak Kleo ma 4 tygodnie. No i wszoly zostawiam w spokoju a biorę się za odrobaczanie. Według wet mam podawać przez 3 dni ten preparat na robaki. Rzeczywiście dawać dzień po dniu czy lepiej z dniowym odstepem? (Wiem ze może histeryzuje już /kolejny raz/ ale zależy mi na kotce która i tak już widocznie za dużo przeszła ) i dziękuję za pomoc i odzew
Kukuczolo pisze:W porządku, w takim razie nic nie podaje kici i zero odrobaczania. Przepraszam, może rzeczywiście za bardzo wyolbrzymiam niepotrzebnie. W takim razie czekam do 8 tygodnia i wtedy najwyżej się to zrobi. Ja naprawdę nie chce źle, zwracam honory i chylę czoła. Rzeczywiście ja nie mam zbytnio a raczej wcale doświadczenia z kocietami, i teraz przystopowuje i Kotka po prostu będzie miała spokój i z wizytami u weterynarzy i z odrobaczeniami. A co do łóżka... cóż w takim razie na noc będzie wkladana do swojego kojca. Jeszcze raz przepraszam za upieranie się jak idiotka. A temat tj wątek można już uznać za zamknięty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Kennethjak, MB&Ofelia, puszatek, vingris, Wojtek i 56 gości