Dzień dobry !!! i przepraszam że tak późno się odzywam, ale nie miałem kiedy zrobić wpisu

. Mały już w domu !!

Wczoraj go odebrałem. Dziękuję za wszystkie porady i sugestie, wiwiur , dzieki, klatkę zrobił brat- złota ręczka, także jest odpowienio zabezpieczony. Doktor powiedział, że zabieg już jest tak wykonany , że kotek może sobie spokojnie chodzić luzem, jednak wolę dmuchać na zimne i 2 tyg niech sobie posiedzi, nic mu się nie stanie

. Kicia czuje się wysmienicie, całkowicie inny kot

, walczy tylko z kaftanem, do ktorego przywyknąć nie może i cały czas chce go zrzucić rzucając sie na plecy i obracając

. Co do zabiegu lekarze , przypominam to dr Krzysztof Zdeb w asyscie dr Łukasza Krysa, potwierdzili tylko że jest wszytko w porządku operacja udana, i kot ma jak największe szanse wrócić do 100% sprawcości

. Poimformowali mnie dokładnie jak przebiegała operacja, jakie były uszkodzenia, co zrobiono, jaką techniką i jakie materiały zastosowano w tym przypadku. Ponadto jak zaopiekować się kotkiem przez najbliższy czas. Bardzo pozytywnie oceniam pracę tych Panów, profesjonalizm i podejście do probemu kotka. Co mnie pozytywnie zaskoczyło , od czasu kiedy przywiozłem małego Panowie nawet przez moment nie dali do zrozumienia, że może cos się wydarzyć złego.... podejście do tak trundej sprawy było dla nich jakby normalnością , w moim odczuciu , jak zrobiebnie zastrzyka

:):). Bardzo duży optymizm i energia dokrotów powodują, że byłem przekonany, że dobrze trafiłem

Poniżej w linku załączam zdjęcia Małego

Oczywiście będę informował jak mały się czuje i jak przebiega rekonwalescencja. W najbliższych dniach załącze również zdjęcia mojej kotki - Sary, i opiszę, na prośbę jednej Pani, historię tej znajdy

Pozdrawiam serdecznie wszytkich i jeszcze raz wielkie dzieki !!! i do napisania

Link do zdjęć:
http://www.fotosik.pl/zdjecie/b3044898bf9a3eeaP.S. Niestety , w imieniu kotka, muszę z przykrością poinformować, iż przy okazj operacji został pozbawiony.....

. Także zasmucę na pewno wszytkie Panie-kotki , które miały jeszcze nadzieje uwieść i wykorzystać kawalera

. Informuję, iż Mały może spotykać się z Wami wyłącznie koleżeńsko