Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 05, 2015 8:34 Re: Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

ewan pisze:Casica mnie tutaj przyciągnęła :wink:
Smutny wątek, rozstania ze zwierzętami nawet na krótki czas są traumą. Ale i optymistyczny zarazem, rozpoczniesz nowe życie, będzie dobrze :ok:
Czy masz wydarzenie swoich zwierząt na fb? Coś wspominałaś, że na fb marny odzew?

Juz dawno prosiłam o link do FB -nadal się nie doczekałam :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro sie 05, 2015 8:48 Re: Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

Też kolejny raz tutaj zaglądam a na Fb nie wiem jak Was znaleźć :|
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro sie 05, 2015 8:49 Re: Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

kropkaXL pisze:
ewan pisze:Casica mnie tutaj przyciągnęła :wink:
Smutny wątek, rozstania ze zwierzętami nawet na krótki czas są traumą. Ale i optymistyczny zarazem, rozpoczniesz nowe życie, będzie dobrze :ok:
Czy masz wydarzenie swoich zwierząt na fb? Coś wspominałaś, że na fb marny odzew?

Juz dawno prosiłam o link do FB -nadal się nie doczekałam :(

Bo nie ma wydarzenia w takim sensie, w jakim rozumiemy na fb to pojęcie. Dlategp poprosiłam ewan :1luvu: o zrobienie go.
KropkaXL, miałam nawet o tym napisać, ale zapomniałam jakoś :oops:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Śro sie 05, 2015 8:56 Re: Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

W takim razie dlaczego indianeczka napisała, że z FB nie ma odzewu?
Przecież nawet zdjęcia można udostępniać :(
Ja tylko w taki sposób moge pomóc, mam i tak zbyt wiele kotów :( , nie jestem w stanie wziąć nawet na DT, bo ciasno....
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro sie 05, 2015 18:45 Re: Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

Indianeczko sprawdź proszę ile kosztowałaby operacja Kicia u polecanego, dobrego weta i daj proszę znać.
Druga rzecz: jakieś hoteliki dla Psów w okolicy Trójmiasta, ktoś coś wie, słyszał? Jakie ceny?

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Śro sie 05, 2015 19:05 Re: Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

Carmen201 pisze:Indianeczko sprawdź proszę ile kosztowałaby operacja Kicia u polecanego, dobrego weta i daj proszę znać.
Druga rzecz: jakieś hoteliki dla Psów w okolicy Trójmiasta, ktoś coś wie, słyszał? Jakie ceny?

Jutro się dowiem ile kosztuje taki zabieg.
"Każde marzenie jest nam dane z siłą do jego spełnienia " K.Choszcz

Obrazek

viewtopic.php?f=20&t=214301

indianeczka

Od: Pon cze 07, 2010 14:20

Post » Śro sie 05, 2015 19:12 Re: Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

Tutaj jest lista kilku hoteli http://www.dogomania.com/forum/topic/62 ... pomorskie/

Wrócę jeszcze do fb, czy masz Indianeczko tam już wydarzenie? jeżeli nie, mogę zrobić. Ale, całe mnóstwo zwierząt szuka domów, wydarzeń setki. Przemyśl i daj znać. Potrzeba będzie trochę zdjęć zwierzaczków, jakieś lepsze zdjęcia masz może niż te w pierwszym poście?
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Śro sie 05, 2015 19:35 Re: Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

Jeśli nie ma lepszych zdjęć mogę zapytać Anię Kaleidostar czy mogłaby pomóc - jeśli się oczywiście zgodzisz Agnieszko, ona chyba coś w temacie profesjonalnie działa i jest z Trójmiasta.

Carmen201

Post » Śro sie 05, 2015 19:41 Re: Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

Carmen201 pisze:Jeśli nie ma lepszych zdjęć mogę zapytać Anię Kaleidostar czy mogłaby pomóc - jeśli się oczywiście zgodzisz Agnieszko, ona chyba coś w temacie profesjonalnie działa i jest z Trójmiasta.

Mam ładne zdjęcia w swoim temacie i na fb.

Obrazek

indianeczka

Post » Czw sie 06, 2015 16:40 Re: Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

indianeczka pisze:
Carmen201 pisze:Indianeczko sprawdź proszę ile kosztowałaby operacja Kicia u polecanego, dobrego weta i daj proszę znać.

Jutro się dowiem ile kosztuje taki zabieg.

Rozmawiałam z weterynarzem i koszt operacji to 150-250 zł
Cena się waha bo nie wiadomo jak głęboko jest jądro :-(

Obrazek

indianeczka

Post » Pt sie 07, 2015 12:07 Re: Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

Wychodzi na to, że kotom indianeczki przydałoby się bardziej znaleźć ds albo dt celem szukania ds. Ich sytuacja naprawdę nie jest dobra.
Co do operacji Piracika: Agnieszko, wyślij mi proszę na pw namiar na lecznicę (nazwę, adres) i umów się na zabieg, wyślij też proszę zdjęcia Zwierzaków które masz do ewan - trzeba byłoby ruszyć z tym wydarzeniem. Jeśli zdjęcia będą słabe (ewan oceń proszę), to poprosiłam o pomoc Anię Kaleidostar z Trójmiasta, która robi piękne zdjęcia, jeszcze nie odpowiedziała ale mam nadzieję, że nie odmówi.
Indianeczko, czy Koty mają książeczki zdrowia?

Carmen201

Post » Pt sie 07, 2015 16:01 Re: Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

Carmen201 pisze:Wychodzi na to, że kotom indianeczki przydałoby się bardziej znaleźć ds albo dt celem szukania ds. Ich sytuacja naprawdę nie jest dobra.
Co do operacji Piracika: Agnieszko, wyślij mi proszę na pw namiar na lecznicę (nazwę, adres) i umów się na zabieg, wyślij też proszę zdjęcia Zwierzaków które masz do ewan - trzeba byłoby ruszyć z tym wydarzeniem. Jeśli zdjęcia będą słabe (ewan oceń proszę), to poprosiłam o pomoc Anię Kaleidostar z Trójmiasta, która robi piękne zdjęcia, jeszcze nie odpowiedziała ale mam nadzieję, że nie odmówi.
Indianeczko, czy Koty mają książeczki zdrowia?

Carmen. Póki co szukam kotom domu tymczasowego bo chcę iść na terapię. Jeżeli nie znajdzie się taki dom to zrezygnuję z terapii.
Wszystkie zwierzaki mają książeczki.

Obrazek

indianeczka

Post » Pt sie 07, 2015 16:12 Re: Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

Przepraszam, masz rację, nie powinnam tak pisać.

Carmen201

Post » Nie sie 09, 2015 19:15 Re: Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

Bardzo współczuję sytuacji.

Trzymam kciuki :ok: i podnoszę wątek.
Obrazek
"Il n'y a pas de chat ordinaire" (Colette)
Trójkot - Puszek i Szatony

Birfanka

Od: Pon lip 06, 2009 9:48

Post » Nie sie 09, 2015 21:54 Re: Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

viewtopic.php?f=1&t=153021 tu jest duzo dziewczyn z Trojmiasta, jedna z nich prowadzi hotelik.
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel.
Przyjaciol sie nie kupuje.
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

[poprzednia][następna]