graga pisze:eve69 pisze:graga pisze::cowsleep: JA CHCĘ KRÓWKĘ!!!!!!!!!!!!!!
przywiezc CI?![]()
![]()
mowisz i masz
oj chciałabym chciała
wpadnę ją odwiedzić... a przy okazji Ciebie
niech bedzie ze mnie przy okazji

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
graga pisze:eve69 pisze:graga pisze::cowsleep: JA CHCĘ KRÓWKĘ!!!!!!!!!!!!!!
przywiezc CI?![]()
![]()
mowisz i masz
oj chciałabym chciała
wpadnę ją odwiedzić... a przy okazji Ciebie
eve69 pisze:Mysia pisze:Oj, moja biedna Mysia!!! Jakie są dla niej rokowania? Pisałaś o katarze, tak? Są szanse, żeby poczuła się lepiej? W jakim jest wieku?
Szanse sa dosc duze. Kicia juz po pierwszym antybiotyku zaczela jesc, przedtem siedziala tylko w kaciku. Na pewno nei przezylaby, gdybysmy nei zaczeli jej leczyc. Teraz bedziemy stawac na glowie zeby z tego wyszla. I znalazla dom, z ktorego nikt jej nie wyrzuci
Inka pisze:Cudne, biedne kocinki![]()
![]()
Eve, wspaniale, kawalek prima roboty!![]()
![]()
Smutne kotki, ale widac, ze maja opieke, mieciutko, czysto, to cieszy![]()
Koci wybieg bajeczny![]()
![]()
Ludziska, kochani jestescie z tymi wirtualnymi adopcjami, no![]()
Mysia pisze:eve69 pisze:Mysia pisze:Oj, moja biedna Mysia!!! Jakie są dla niej rokowania? Pisałaś o katarze, tak? Są szanse, żeby poczuła się lepiej? W jakim jest wieku?
Szanse sa dosc duze. Kicia juz po pierwszym antybiotyku zaczela jesc, przedtem siedziala tylko w kaciku. Na pewno nei przezylaby, gdybysmy nei zaczeli jej leczyc. Teraz bedziemy stawac na glowie zeby z tego wyszla. I znalazla dom, z ktorego nikt jej nie wyrzuci
Ekhem...pisałam już, że bywam czasem w Trójmieście, czyż nie? Ściślej mówiąc mam tam teściową![]()
Eve, czy wiesz, jak się mogą skończyć moje odwiedziny u Mysi?....
Mysia pisze:Eve, nie zapeszajmy. Zobaczymy, jak mi pójdzie z Gackiem. I z mężem, jak wróciBo jak znam życie, do Sopotu pojedziemy na pewno, może jeszcze przed końcem wakacji albo na początku września, a wtedy...wszystko jest możliwe...
eve69 pisze:Mysia pisze:Eve, nie zapeszajmy. Zobaczymy, jak mi pójdzie z Gackiem. I z mężem, jak wróciBo jak znam życie, do Sopotu pojedziemy na pewno, może jeszcze przed końcem wakacji albo na początku września, a wtedy...wszystko jest możliwe...
to ja sobie potrzymampo cichutku
M. pisze:
To ja Fele poprosze![]()
A szczegoly na PW
dasza pisze:ale wspaniale ze koteczka znalazła domek![]()
![]()
aza reszte bid!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 126 gości