Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KotwKratke pisze:ada to ja mam prosbę - napisz mi co dla kotków będzie jeszcze potrzebne ok?
budkę/transpotret dowiozę, karmę i żwirek oczywiście też
ale czy sa potrzebne legowiska? (bo coś tu na zdjęciu widzę) a o kuwetach czytałem że nazbierała się cała masa
może lepiej żebym kupił coś co jest potrzebne, a na ta chwile tego nie ma
genialnie że jest taki odzew pomocowy dla Pana Edwarda![]()
![]()
jestem w poniedziałek, wcześniej oczywiście zdzwonię się z sąsiadką Pana Edwarda
KotwKratke pisze:ada to ja mam prosbę - napisz mi co dla kotków będzie jeszcze potrzebne ok?
budkę/transpotret dowiozę, karmę i żwirek oczywiście też
ale czy sa potrzebne legowiska? (bo coś tu na zdjęciu widzę) a o kuwetach czytałem że nazbierała się cała masa
może lepiej żebym kupił coś co jest potrzebne, a na ta chwile tego nie ma
genialnie że jest taki odzew pomocowy dla Pana Edwarda![]()
![]()
jestem w poniedziałek, wcześniej oczywiście zdzwonię się z sąsiadką Pana Edwarda
ada_z pisze:Ach, to legowisko i drapak to jest moich kociastych, nie zauważyłam, że się załapały na zdjęcieDowodem jest pełno czarnych kłaczorów w środku
akirara pisze:z Folwarku poszły dwie kuwety,jedzenie suche i mokre dla kotów,jedzenie dla pana Edwarda,pościel,ręczniki,ubrania,zabawki dla kotów (piłeczki,myszki etc.) wiadro z mopem,srodki czystości Mr.Small ,gabki do naczyń (pan Edward powiedział,że tyle darów jakby była czteroosobowa rodzina)
KotwKratke pisze:a jakies typowo męskie kosmetyki?
maszynki do golenia, płyn po golwniu, krem albo pianka - nie wiem mydło albo żel do kapieli_
co myslicie?
ada_z pisze:KotwKratke pisze:a jakies typowo męskie kosmetyki?
maszynki do golenia, płyn po golwniu, krem albo pianka - nie wiem mydło albo żel do kapieli_
co myslicie?
O! O tym nie pomyślałamDo tej pory pan dostał dwa żele, o męskie przybory żadna z nas babeczek nie zadbała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 124 gości