Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
staruszka pisze:Byłam dziś na miejscu, poza otwartym okienkiem koty nie mają innego schronienia.Pisałam wcześniej ,że spróbuję załatwić jakieś materiały na budkę i prawie się udało... prawie bo... sąsiad wystawił ze swojej piwnicy deski tzn. elementy starych mebli- fronty,półki a styropianu mój ojciec już nie ma bo oddał koledze.półki te raczej średnio nadają się na budkę.Rozglądałam się po allegro za budka,są budy dla kota/psa ale ładne i drogie (240 zł) komuś mogłaby się spodobać... próbowałam szukać pudełek styropianowych,gotowych takich ale jedynie jakie znalazłam to takie które robią za lodówkę turystyczną.
nie wiem czy karmicielka ma jakiś plan,pomysł...?
Ania G pisze:Bartuś ma szeregu badań i leków czuje się duuuuużo lepiej- chłopak przybrał na wadze i wyniki ma dobre
Ania G pisze:KOCHANI!!!!
ALARM!!!!!
Karmicielka z Bytomia idzie 10 stycznia do szpitala na operację.
Ma u siebie 4 kotki którymi nikt w tym czasie nie będzie się opiekował- karmicielka stwierdziła, że kotki zostaną przez nią wypuszczone na podwórko bo nie ma możliwości dalej się nimi opiekować.
Jest tragedia - mam czas do 9 stycznia żeby znaleźć im chociażby tymczasy
Jedna kotka jest czarna,duża mega mizista, 2 bure ( to są siostry Tygryska z wcześniejszego miotu ) i jedna tricolorka.
Zrobiłam prowizoryczne zdjęcia - jutro wrzucę na miau.
Będę robić wydarzenie na fb niestety czasu jest masakrycznie mało!!!
Te koty nie mogą wylądować na ulicy zwłaszcza,że idą takie mrozy- one sobie nie poradzą !!!
Błagam popytajcie znajomych czy ktoś nie może przygarnąć kota na tymczas lub na stałe- transport załatwię w dowolne miejsce w Polsce!
Alienor pisze:Aniu. ale to na zasadzie TDT czy DT?
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot] i 464 gości