Pani chora na raka-komu cuda-wianki?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 18, 2014 5:50 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Pierwszy raz weszłam na ten wątek, nie mam czasu doczytywać, ale chcialabym pomóc i choć parę złotych przesłać.
Poproszę o dane do przelewu, ale jakby można było na meila, bo wtedy nie zapomnę i nie przeoczę.
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Czw wrz 18, 2014 6:09 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

ok, już leci
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw wrz 18, 2014 6:24 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Dzięki Lucynko!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tak sobie pomyslałam, że może by zakupić leki na odrobaczanie dla czeredki, może jakiś lek na świerzba (Bunio-dog ma ciągle nawroty :( )
Może ktoś ma taki syrop na nietrzymanie moczu-Daga miała zbyt wcześnie sterylkę i po zabiegu nie trzyma moczu-dostawała taki syrop i pomagało, ale to podobno drogi lek i Basi nie stać, by go kupić :(
Kurczę!-nawt nie wiem jak się ten lek nazywa, Basia ma tak zły zasięg,że słowa się rwą, ale zapytam , jak będzie dostępna w necie-wieczorem, bo ja zaraz zmykam do pracy, a Basia raczej w dzień i wieczorem jest w necie, kiedy ja z kolei jestem w pracy i moge tylko, czasem doczytać, z wysyłaniem postów trochę trudno i nie bardzo mam czas :(

Edit-chyba znalazłam ten lek-to to:

http://wetzoo.pl/pl/p/Propalin-syrop/532#
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw wrz 18, 2014 6:29 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

dam znać ile kasy jest ponad to moje zamówienie z wczoraj i zdecydujemy co kupić.
Obrazek

czarno-czarni

Post » Czw wrz 18, 2014 6:37 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Cudnie Daguś!!!!! :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw wrz 18, 2014 7:45 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

zaznaczę wątek by mi nie uciekł
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw wrz 18, 2014 9:07 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

ja też mogę coś dorzucić do skarbonki
[*]Bazyl - przepraszam...dziękuję że byłeś
[*]Fibi - wybacz mi...

kasiek252

Od: Śro sty 06, 2010 12:12

Post » Czw wrz 18, 2014 9:18 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

dzięki, teraz kasę przeznaczymy na leki - p/pasożytnicze, oridermyl, które sa zwierzakom p. Basi potrzebne.
Obrazek

czarno-czarni

Post » Czw wrz 18, 2014 16:05 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Dorzuci się też Betaka-właśnie Jej napisałam Daguś, że do Ciebie ma przelac kaskę-podaj Jej konto kochanie.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw wrz 18, 2014 16:15 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

kasiek252 pisze:ja też mogę coś dorzucić do skarbonki

Bardzo dziękuję!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw wrz 18, 2014 16:59 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Lili ja to tak myślę o Basie nie w tej kwestii, że się poddała czy coś, tylko że znam kilka osób które walczyły z rakiem i wiem, że bez pomocy bliskich (fizycznej pomocy) nie dałyby sobie rady. To okropnie wysysa siły, teraz chemia ale potem radio pewnie (jeszcze bardziej osłabia, że człowiek dwa dni po ledwo czasem jest w stanie sam do kibla iść). W takiej sytuacji - mąż, córka, siostra, to konieczna pomoc. A Basia jest sama z tym wszystkim. O tym piszę.
Mojej siostry syn nawet jak doszedł do siebie to ciągle ma wizyty z hospicjum - nie jest pacjentem onkologicznym ale i tak jest zapisany do hospicjum dziecięcego, to jest też fundacja, dlatego pisałam o fundacji hospicyjnej, żeby choć wolontariusz przyjechać Basi w czymkolwiek pomóc.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw wrz 18, 2014 17:19 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Ja podpowiem Basi o tej pomocy hospicyjnej-dzięki Edi! :1luvu:

Dotarła też juz paczka ode mnie i od Kociej Chatki-ogromne dzięki dziewuszki!!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Moja znajoma z innego forum, wyśle Basi pieniądze, by mogła sobie kupić coś dla siebie, lub np na opał-Bożenko kochana-ogromne dzięki!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw wrz 18, 2014 18:41 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

P odniosę wątek

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Czw wrz 18, 2014 18:45 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Dzięki Gosiu!!
Basia jutro postara sie zalogować i osobiście podziękować wszystkim darczyńcom!
Jest szczęśliwa, że znalazło się tyle wspaniałych osób, które przejęły się Jje losem i Jej zwierzętami!!!!
Ona o nic mnie nie prosiła, nie smiała, a tu taki poryw serc!
Kochani-jesteście wspaniali!!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw wrz 18, 2014 19:29 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Podniosę wątek. W poniedziałek postaram się wspomóc. A Wy wszyscy wielcy jesteście. Gratulacje.
Obrazek
Misia [*] u mnie 28.04.2017-14.06.2018

Meteorolog1

Od: Sob lis 23, 2013 0:42

[poprzednia][następna]