Najważniejsze, że będzie miała ciszę i spokój żeby mogła dojść do siebie po tym schronisku. Mam nadzieję, że biedulka szybko się zadomowi i znów zamruczy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
allegra pisze:Dlatego jak zobaczyłam że Majeczce tak niewiele brakuje do szczęścia, nie mogłam nie zareagować:)
izka53 pisze:Liwia - wpisz w tytuł wątku skąd dokąd poszukiwany transport, ja napiszę w wydarzeniu.
Lakina pisze:No i Majeczka dojechałaAllegro jeszcze raz ogromne dzięki za transport
![]()
Mam kilka fotek ale dziś nie dam rady ich zgrać, jutro wrzucę na pewno.
Ja się tylko zastanawiam, czy dostaliśmy na pewno kota z wydarzenia na fb, tego załamanego, przerażonego mruczkaMajeczka to żywe srebro! Miziasta, przeurocza koteczka. Ja się spodziewałam tygodni walki o jej zaufanie, tymczasem ona po wyjściu Kasi wyjadła wszystko z michy, pozwiedzała mieszkanie i wpakowała się na kolana. Do tego mruczy i mruczy! Nie boi się zupełnie niczego, jest niesamowicie ciekawska, wszędzie zagląda. A jak bawiła się sznureczkiem z moim 5-letnim synem
No i faktycznie kicia uwielbia wyglądać przez okno
DS będzie miał z niej pociechęKawalerka mojej mamy niestety jest malutka, do tego mama długo pracuje a Majeczka bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem.
Póki co jest bezpieczna i ma spokój. Mokra karma znika z michy błyskawicznie, wodę pije, siku w kuwecie jestczekamy na więcej
No i szukamy jej cudownego DS!
Użytkownicy przeglądający ten dział: mictrz i 133 gości