Dwa robalki...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 17, 2014 23:03 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Ja idę spać, bo padam na pyszczek.
Jestem jutro pod telefonem.
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Nie sie 17, 2014 23:07 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

To dobrej nocy!
Też już padam, na wszystko.
Wstaję za 4 i pół godziny 8O .
Dobrej nocy wszystkim :) .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon sie 18, 2014 1:20 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Cieszy mnie niezmiernie Małgorzato, że wreszcie uaktywniłaś się na forum. W związku z tym może odpowiedz na moje pw z 24 maja, które odebrałaś 26 maja rano, oraz na pw z 29 maja, odebrane przez Ciebie 2 czerwca.
Chciałabym wreszcie dostać się na grób mojego Paryska ... a od tylu miesięcy nie mogę ...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pon sie 18, 2014 6:09 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

:ok: :ok: za malentaski :ok: :ok:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel.
Przyjaciol sie nie kupuje.
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Pon sie 18, 2014 10:54 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Sobie zapiszę.
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon sie 18, 2014 11:49 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

:ok: :ok: :ok:
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Pon sie 18, 2014 15:48 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Pon sie 18, 2014 17:35 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Z przyczyn ode mnie niezależnych smarki dotrą dopiero jutro.
Wyników Plamisia też jeszcze dziś nie ma :( .
No i co...no i tyle.
Za kciuki bardzo dziękujemy :) .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pon sie 18, 2014 17:48 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Transporterek pożyczony od ilgatto (dziękować kochana!), naładowałyśmy podkładów i kocyk, więc mam nadzieję, że chłopu nie zabrudzą auta, jakby się zaszczały i zasrały. :mrgreen:
Małe rano jadą ze mną do pracy i czekamy na transport.
Wszystko będzie dobrze. :)
Jakby koszty leczenia Cię przerosły, to porobimy jakieś bazarki, czy inne takie.
W każdym razie damy radę.

Proszę na pw numer konta, bo obiecałam, że dołożę się do transportu.
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pon sie 18, 2014 17:55 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Spoko, Zosiku, jakoś to będzie.
Też bardzo dziękuję Ani za pożyczenie transporterka :1luvu: .
No i Tobie oczywiście za prężne działanie tam na miejscu :1luvu: .

Łazienka zdezynfekowana.
Zabawki zgromadzone.
Kuwetka " maluchowa " czeka.
Tudzież budka i posłanko.
Najlepsze posłanko ma wujek Ali...nawet się zapędziłam, chciałam wypożyczyć na trochę.
No to Ali spojrzał.
No to się wycofałam, czołobitność przepraszającą uprawiając.
Mały drapaczek też czeka.
Zasługuje na swoją nazwę, jest drapakiem w sensie dosłownym, do połowy obdarty z sizalu, łatany jak tylko sie da, wychował kilka pokoleń. Z niewiadomych przyczyn jest ukochanym drapakiem Zosi. Jak go dziś zabierałam, to widziałam, że ona widzi :? . Oj, trza się bać.

vip

Post » Pon sie 18, 2014 18:17 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

organizacja mistrzowska :D
w kupie siła :ok:
oby teraz maluszki szybko dochodziły do "stanu używalności" i zauroczyły swoje przyszłe dsy, a może jeden ds :piwa:

cytryna

Post » Pon sie 18, 2014 18:21 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Ja Ci dorzucę do "przesyłki" taki mały drapaczek. Też już widział nie jednego kociaka, ale sizal jest na miejscu, więc możesz oddać tamten Zosi. ;)
Mam nadzieję, że chłop się zabierze, bo przesyłka z wyprawką jest już niemała. :twisted:
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pon sie 18, 2014 18:31 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

cytryna pisze:organizacja mistrzowska :D
w kupie siła :ok:
oby teraz maluszki szybko dochodziły do "stanu używalności" i zauroczyły swoje przyszłe dsy, a może jeden ds :piwa:

Werciu, w sumie to facet też dość sensowny. Podjedzie do Zosikowej pracy po smarki, a potem dostarczy mi pod same drzwi. Chyba faktycznie znaleźć transport w jeden wieczór na taką odległość to cud :mrgreen: .

vip

Post » Pon sie 18, 2014 18:32 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

bo TY potrafisz :1luvu:

cytryna

Post » Pon sie 18, 2014 18:35 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Zosik pisze:Ja Ci dorzucę do "przesyłki" taki mały drapaczek. Też już widział nie jednego kociaka, ale sizal jest na miejscu, więc możesz oddać tamten Zosi. ;)
Mam nadzieję, że chłop się zabierze, bo przesyłka z wyprawką jest już niemała. :twisted:

Za drapaczek dziękuję, a jeszcze bardziej pewnie bedzie wdzięczna Zosia.
Nie wiem, o co jej z tym drapaczkiem chodzi, tego większego nie używa wcale, ten stary lubi :? .
No nie wiem...facet mi wczoraj opowiadał, że kiedyś poproszono go o przewiezienie małej paczuszki, która okazała się wielkości telewizora :twisted: .

Werciu, e tam!
To był po prostu jedyny facet na tej trasie, który nie miał przekreślonego znaczka ze zwierzętami :mrgreen: .

vip

[poprzednia][następna]